Sunday, April 21, 2019

Μόνοι μας μπορούμε να καλυτερέψουμε τον τόπο μας.

Σε μια πολύ αξιέπαινη




πρωτοβουλία προχώρησε σήμερα ο συνδημότης μας και πρώην αντιδήμαρχος Μελίκης επί διοίκησης Καρέλη Θέμης Τσιφόπουλος, ο οποίος έβαλε τα μηχανήματα του με δικά του έξοδα, για να καθαρίσει την περιοχή στην όχθη του Κρασοπούλη όπου λειτουργεί ως άτυπη χωματερή, μια κατάσταση που αποτελεί ντροπή για όλους μας .

Για το χάλι αυτό ευθυνόμαστε εμείς οι πολίτες (και του εαυτό μου συμπεριμβανομενου) της Μελίκης που δεν κάνουμε καν τον κόπο να αδηγησουμε λίγες εκατοντάδες μέτρα να πετάξουμε τα μπάζα και τα σκουπίδια μας, στην οριζόμενη για αυτό το σκοπό χωματερή, που εγινε σε δημοτικό χώρο που αποκτήθηκε από τον δήμο για αυτό τον σκοπο και να τα πετάμε σχεδόν μέσα στην κοίτη του ποταμού. Όλα αυτά είναι μια τεράστια οικολογική καταστροφή αφού με την πρώτη βροχή καταλήγουν στον Αλιάκμονα, στη θάλασσα, καθώς και στον υδροφόρο ορίζοντα.

 Το lioliopulos post πήγε και είδε από κοντά το εθελοντικό έργο του κ.Τσιφόπουλου που εκτός από το καθάρισμα κάνει και διαπλάτυνση του δρόμου και της όχθης του Κρασοπούλη.

 Όπως ο ίδιος μας είπε στόχος του είναι να καθαρίσει όλες τις υπαίθριες χωματερές όπως το έκανε και στο παρελθόν και να συνεισφέρει να μπει τέλος σε αυτή την άθλια κατασταση.

Στο σημείο βρέθηκε και όχημα της πυροσβεστικής μετά από σχετική ενημέρωση του ίδιου του εργολάβου.

 Αφού συγχαρούμε τον κ Τσιφόπουλο, καλούμε τους συμπολίτες απο εδω και στο εξής να βοηθήσουν στο να σταματήσει αυτό το άθλιο φαινόμενο.




No comments: