Tuesday, May 14, 2019

Καμίνης ο μακεδονομάχος του Γιδά. Όταν τα στερνά δεν τιμούν τα πρώτα.

Βλέπω στα τοπικά μπλογκς ότι χθες ήρθε ο Γιώργος Καμίνης στον Γιδά και στεναχωρήθηκα πολύ που δεν έμαθα ότι θα ερχόταν για να πάω να τον δω και να τον ακούσω.

 Απορώ πως δεν μπόρεσα να το μάθω εγώ που παρακολουθώ τα πάντα και είμαι και οπαδός του! Ισως τον έφεραν κρυφά, ή έστω κρυφά από μένα! Γίνονται αυτά.

 Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι τον άκουσα  στα αποσπάσματα βίντεο που δημοσιεύτηκαν από από συνομιλία που έκανε με τους παραβρισκόμενους στο καφέ της συνάντησης , να καταφέρεται εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών λες και ήταν ένας άλλος Καμίνης όχι αυτός που ξέρουμε.

 Προφανως κάποιος τον ενημέρωσε ότι το πασοκικό ακροατήριο της περιοχής είναι αυτό που πρωτοστατούσε στα συλλαλητήρια και προσπάθησε μάλλον να πουλήσει και αυτός  λίγο σανό.

Εδώ θα πει κανείς πως έτσι έπρεπε να κάνει, στην πολιτική πρέπει να γίνεσαι και λίγο Καραγκιόζης,  τι λίγο δηλαδή....πολύ!.

Ακομη πιο αξιοπερίεργο όμως είναι το ότι ο Γιώργος Καμίνης δεκαετίες τώρα δεν έκανε ποτέ τον Καραγκιόζη και δεν χρειάστηκε να τον κάνει για να εκλεγεί δύο φορές δήμαρχος Αθηναίων. Τον έκανε χθες στο γίδα των Μακεδονομάχων ΠΑΣΟΚων και προφανώς θα το κάνει σε καθε περίεργο ακροατήριο που θα βρεθεί με σκοπό να γίνει αρεστός.

Το ερώτημα που τίθεται είναι  αν αξίζει τον κόπο να ξεφτιλίζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου για να εκλεγείς.

 Όσον αφορά τον εαυτό μου η απάντηση είναι όχι και δεν το αλλάζω.

Το συμπέρασμα ακόμα πιο πικρό.
 Αντι να γίνουμε όλοι μας περισσότερο Καμίνηδες θεοδωρακίδες Μπουτάριδες κάνουμε και αυτόυς σαν τα μούτρα μας.

*η φωτογραφία μας είναι από τη Βέροια όπου ήρθε να μιλήσει το 2017 ως υποψήφιος πρόεδρος του κιναλ.

1 comment:

Anonymous said...

εμ Κόλιο έτσι είναι...αυτοί για τα ψηφαλάκια πουλάνε και την μάνα τους...ο αντιμακεδονικός ελληνοεθνικισμός εν δράσει..ντροπή τους...