Monday, May 13, 2019

Γιατί αξίζει να ψηφίσεις Μοσχοπούλου


Νομίζω ήρθε η ώρα που το Lioliopoulos post θα πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά του για το ποιες είναι οι επιλογές του στις εκλογές σε επίπεδο προσώπων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Κυρίως θα επικεντρωθούμε σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη διαδρομή στα κοινά, ικανότητες, εντιμότητα και ήθος

Αξίζει να ψηφιστούν άνθρωποι οι οποίοι δεν βάζουν υποψήφιοι με ανταλλάγματα, δεν παίζουν κομματικά ή προσωπικά παιχνίδια και φυσικά δεν αλλάζουν παρατάξεις ανάλογα με το συμφέρον τους, επαγγελματικό, προσωπικό ή ακόμη χειρότερα οικονομικό.


Κυρίως θα ασχοληθούμε με γυναίκες, γιατί μπορεί ο νόμος να επιβάλλει την παρουσία τους κατά 40% στα ψηφοδέλτια, στον τόπο μας όμως σπάνια ψηφίζονται γυναίκες Κλασικό παράδειγμα το ψηφοδέλτιο του νικητή στις προηγούμενες εκλογές του 2014 πού τις κέρδισε, εξέλεξε 20 σύμβουλους αλλά ανάμεσά τους δεν υπήρχε ούτε μία γυναίκα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία υποψήφια που την γνωρίζω πολλά χρόνια, ξέρω τον τρόπο που λειτουργεί, που σκέφτεται και εκφράζεται και αγαπάει το αντικείμενό της όσο κανείς ενώ έχει προσφέρει πάρα πολλά στα παιδιά της περιοχής της.














Πρόκειται βέβαια για την Τάσα Μοσχοπούλου υποψήφια με το ψηφοδέλτιο Μιχάλη Χαλκίδη στη δημοτική ενότητα Μελίκης !


Με την Τάσα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τριλοφιά, ήμασταν συμμαθητές στο γυμνάσιο και στο λύκειο Μελίκης και της έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση και συμπάθεια.

Η μεγάλη της αγάπη ήταν η μουσική και αυτήν ακολούθησε και επαγγελματικά αφού σπούδασε στο ωδείο Μακεδονίας και εδώ και κάμποσα χρόνια διδάσκει κιθάρα σε παιδιά του πρώην δήμου Μελίκης και όχι μόνο.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις και δρώμενα ενω συνετέλεσε και στο να διακριθούν αρκετά παιδιά της περιοχής μας στη μουσική. Είναι μητέρα δύο παιδιών και ζει μόνιμα στην Τριλοφιά .


No comments: