Thursday, May 2, 2019

Το δυνατό δίδυμο της Μελίκης



Ο Νίκος Σαρακατσιάνος είναι αδιαμφισβήτητα το δυνατό χαρτί του Γκυρίνη στην δημοτική ενότητα Μελίκης.

 Όντας αντιδήμαρχος για μια πενταετία, παντα πιστός στο πλευρό του δημάρχου, καταφερε να δημιουργήσει μια αξιοσημείωτη δυναμική γύρω από το πρόσωπο του και στην ουσία να έχει πάρει πάνω του το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Γκυρίνη, σε όλα τα χωριά του πρώην δήμου Μελίκης.

 Κοινωνικός, δραστήριος, αγαπητός, ψύχραιμος, νυφαλιος και πάντα με το χαμόγελο έχει καταφέρει να είναι συμπαθής σε όλο το Δήμο, σε φίλους και αντιπάλους. Η δύναμη του αντικατοπτρίζεται στην δυνατή ομάδα συνεργατών που έχει μαζί του οι οποίοι αλωνίζουν κυριολεκτικά τα χωριά του δήμου Μελίκης και βάζουν τις βάσεις μιας μεγάλης επιτυχίας








Επιπροσθέτως η υποψηφιότητα του Θέμη Τσιφόπουλο με την δική του ομάδα στελεχων, ήταν ότι ακριβώς έλειπε από το οπλοστάσιο του αντιδημάρχου, αφού ο γνωστός σε όλο τον δήμο Αλεξάνδρειας εργολάβος και επιχειρηματίας, με έντονη δραστηριοποίηση σε πολλους τομεις, αλλάζει πολύπλευρα το τοπίο και τη δυναμική στο ψηφοδέλτιο του Γκυρινη.

 Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Παναγιώτης Γκυρίνης μπορεί να είναι αισιόδοξος για ένα αποτέλεσμα που θα τον δικαιώσει απόλυτα σε προσωπικό επίπεδο και θα ανταποκρίνεται στην δουλεια που έχει γίνει αυτά τα πέντε χρόνια στο δημαρχείο Μελικης.




1 comment:

The Nelson Happenings said...

First time reading much appreciate it