Monday, May 6, 2019

Σαν να μην πέρασε μια μερα! Η Μελίκη υποδέχτηκε τον Μιχάλη Χαλκίδη με μια μεγάλη συγκέντρωση.




Τι και αν ζούμε σε εποχές όπου η πολιτική βρίσκεται στα κάτω της, τι και αν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από τα δημοτικά στο δήμο Αλεξάνδρειας απογοητεύει το σύνολο των λογικά σκεπτόμενων πολιτών, σε πείσμα πολλών που διαρρέουν διάφορα περίεργα, ο Μιχάλης Χαλκίδης ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας πια, έκανε μία απροσδόκητα μεγάλη συγκέντρωση στο χωριό του απόψε. Μία συγκέντρωση που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες του παρελθόντος.

Επτά χρόνια μετά την παραίτησή του από βουλευτής και την απόσυρσή του από τα κοινά, και σχεδόν τρεις δεκαετίες από τότε που στον ίδιο ακριβώς χώρο ξεκινούσε μία μεγάλη πολιτική καριέρα που μεταξύ άλλων περιλάμβανε νίκες με εκλογικά ποσοστά ρεκόρ πανελλαδικά, ο κόσμος της Mελίκης ήταν εκεί για τον Μιχάλη Χαλκίδη.

Ειναι γνωστό σε όλους ακόμη και στους κακοπροαίρετους ότι η Μελικιώτες και οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Μελίκης γενικότερα, εξακολουθουν να στηρίζουν τον Μιχάλη Χαλκίδη οπου θα είναι το ψηφοδέλτιο του καθαρά πρώτο. Η αποψινή συγκέντρωση το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο.


Περισσότερα για την μεγάλη συγκέντρωση της Μελίκης αλλά και την πορεία όλων των συνδυασμών καθώς και ασφαλείς προβλέψεις για το ποιοι θα επικρατήσουν στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αλεξάνδρεια θα δώσω στην αυριανή μου συνέντευξη που θα παραχωρήσω στο κανάλι emvolos.gr

Έχοντας ολοκληρώσει ένα πολυήμερο έργο καταγραφής των συσχετισμών χωριό-χωριό γειτονιά με γειτονιά, έχω σχηματίσει μία άποψη και μπορώ βάσιμα να ρισκάρω μία πρόβλεψη όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα μετά από τρεις βδομάδες.
Θα είμαι ο πρώτος που τολμάει να το κάνει και αυτό θα είναι το προσωπικό μου στοίχημα αξιοπιστίας για το blog μου το οποίο τις λίγες μέρες που επαναδραστηριοποιήθηκε έχει εντυπωσιακή υποδοχή και αναγνωσιμότητα.
Περισσότερα λοιπόν αύριο στο emvolos.gr


No comments: