Thursday, May 2, 2019

Χριστίνα Καβακοπούλου. Το διαμάντι του Αργύρη

Με τη Χριστίνα πρέπει να ήρθαμε στην Αλεξάνδρεια λίγο πολύ τον ίδιο καιρό ως ερωτικοί μετανάστες και οι δύο όπως της αρέσει να λέει.

Την ξεχωρίζεις εύκολα από τον τρόπο που μιλάει, κινείται, φέρεται, πάντα στο πλευρό του άντρα της Αντώνη. Είχα την τύχη να την γνωρίσω από νωρίς με αφορμή ένα συγκλονιστικό άρθρο που είχε γράψει στο blog της στο γνωστό σε όλη την Ελλάδα e-mama.gr , για το επάγγελμα του αγρότη συζύγου της.


Τη Χριστίνα θα τη δεις παντού, στα πολιτιστικά κοινωνικά δρώμενα του τόπου, όπως στο θέατρο ή σε δράσεις των συλλόγων γονέων ή οποιοδήποτε άλλο πολιτιστικό σύλλογο .Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις σε κάτι καλό, πέρα από τα τετριμμένα, γίνεται στον τόπο, θα τη δεις. Θα είναι πάντα εκεί με το χαμόγελο της, την καλή διάθεση και την αύρα της θεσσαλονικιάς που βρέθηκε από επιλογή στον τόπο μας. Χαίρομαι πάντα να τους βλέπω με τον άντρα της τον Αντώνη, συνάδελφο αγρότη από τη μικρή Πρασινάδα και τα δύο τους αγόρια.


Στο όμορφο βίντεο που ακολουθεί, η Χριστίνα μιλάει για την πολιτική της ανάμιξη στο πλευρό του Αργύρη Πανταζόπουλου, για τα σχέδιά της σε πολιτικό και προσωπικό επαγγελματικό επίπεδο.


Θα ήταν ευχής έργον και μεγάλη τιμή για την πόλη να εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο.


Δείτε εδώ όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Χριστίνας στον Εμβολο και στην έμπειρη δημοσιογράφο Σίσυ Νίκα.



No comments: