Tuesday, April 23, 2019

Πόσο καλύτερος είναι ο Κυμπουρόπουλος από τον Πολάκη;



 Ειμαι από τους ανθρώπους που την αναπηρία την ζω. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες στην Ελλάδα αξίζουν το θαυμασμό μας για το σκληρό αγώνα που δίνουν καθημερινά, ζώντας σε μία χώρα που είναι κατά βάση εχθρική απέναντι στους ανθρώπους με αναπηρίες και γενικά σε κάθε μειονότητα, σε κάθε διαφορετικό.

 Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έχει δώσει μεγάλες μάχες στη ζωή του και βγήκε νικητής - θριαμβευτής.
Από αυτή την άποψη και μόνο η υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι κόσμημα και αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της.

Όμως.

Όταν ένα άτομο αποφασίζει να εκτεθεί στο δημόσιο λόγο ως  υποψήφιος, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως κάθε συμπολίτη μας.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έδειξε ότι δεν δίστασε να επιλέξει την κλασική πατέντα του πολιτικάντη νεοέλληνα για να πετύχει τους πολιτικούς του στόχους.

Αφού απέκτησε τεράστια προβολή  λόγω του τεράστιου προσωπικού του αγώνα, αλλά και δυστυχώς κυρίως του ότι έγινε σημαιοφόρος στο σχολειό κάποτε, αγγίζοντας μια ευαίσθητη χορδή  στην καρδιά του Έλληνα την σημαία, αμέσως έτρεξε να το εκμεταλλευτεί πολιτικά

Αφού πρώτα καβάλησε το ρέμα των αγανακτισμένων  που έφερε σήμερα τους Τσίπρες, τους Πολακηδες και όλο το συρφετό στην εξουσία, αφού απέτυχε να έχει κάποια ξεχωριστή πολιτική επίδοση μέσα από το ψηφοδέλτιο το πράσινων, αποφάσησε να αλλάξει στρατόπεδο πηγαίνοντας και αυτή τη φορά με το ρεύμα του νικητή. του Μητσοτάκη πλέον.

Ακόμη και αυτή τη φορά κατά την διαδικασία της ένταξης του, φαίνεται ότι δεν έκανε καν τον κόπο να κρατήσει την προσωπική του αξιοπρέπεια, υιοθετώντας όλη αυτή την άθλια επιχειρηματολογία της νεοδεξιάς γύρω από το Μακεδονικο.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις αθλιότητες που εκστομίζει.( 2:33)

 Οταν κάποιος πολιτικός χρησιμοποιήσει στον δημόσιο λόγο χαρακτηρισμούς όπως: ντροπιαστική ή κατάπτυστη συμφωνία, και χαρακτηρίζει προδότες, πουλημένους ή λιγότερο Έλληνες τους πολιτικούς αντιπάλους, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν έχει  κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το ελαφρυντικό του ανθρώπου με ειδικές ανάγκες.

Κρίμα.

*Με τον δε Πολάκη δεν καταδέχομαι καν  να ασχοληθώ. Ο άνθρωπος είναι η ντροπή της πολιτικής στην Ελλάδα και θα συνοδεύει τον Τσίπρα στο πολιτικό του κατευόδιο.

https://youtu.be/m8lFwjhAmyo



No comments: