Sunday, April 14, 2019

Ανοίγει και άλλο την ψαλίδα ο Ναλμπάντης.

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της, η
υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη ήταν αυτή που θεωρήθηκε η πιο δυνατή.

 Το γεγονός και μόνο ότι ήταν η μοναδική υποψηφιότητα από τον πέραν της δεξιάς χώρο, ενώ τρεις συνδυασμοί που διεκδικούν την ψήφο μας έχουν στην ηγεσία τους γνωστά στελέχη απο τον χώρο της Νεας Δημοκρατίας, θα αρκούσε.

Αν μάλιστα προσέθετε κάποιος και την προσωπική του δυναμική ως προτοκλασάτο στέλεχος της πόλης της Αλεξάνδρειας με ισχυρή κοινωνική και επαγγελματική παρουσία, άλλα και το ότι γύρω στους δεκαπέντε από τους υποψηφίους που ανακοίνωσε στο Αλεξάνδρειο ανήκουν στο χώρο της Νεας Δημοκρατίας, παρά την ύπαρξη τριών ήδη δεξιών υποψηφίων δημάρχων, καθιστούσε ασφαλή την πρόβλεψη ότι ο γεωπόνος θα ήταν σίγουρα ο ένας εκ των δυο που θα περνούσαν στον δεύτερο γύρο.

Οι μόνες ενστάσεις που είχαν διατυπωθεί από όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας ήταν ότι στο ψηφοδέλτιο παρά την ποιοτητα του αλλά και την παρουσία νέων ατόμων, δεν υπήρχαν τα λεγόμενα βαριά χαρτιά, αυτά που συνήθως παίρνουν μεγάλο αριθμό ψήφων.

 Η εύλογη αυτη ανησυχία επαψε να υφίσταται εδώ και λιγε ημέρες.  Ο Κώστας Ναλμπαντης την εβδομάδα που πέρασε ανακοίνωσε ξεχωριστά  κάποιες υποψηφιότητες που έχουν αυτό το χαρακτηριστικο. Η έμπειρη και αγαπητή Μαρα Βουλγαροπούλου, ο Νικόπουλος απο το Κεφαλοχώρι που είναι γαμπρός του για πολλά χρόνια πρόεδρου της ΝΟΔΕ Ημαθίαςκαι πολυ δυνατου επαγγελματια της πόλης Βασίλη Ζωγράφου. ο Αντιδήμαρχος του Γκιόνογλου Π. Μεσσαλάς και ο Παυλος Μουρατίδης απο το Σταυρό, είναι υποψηφιότητες που σωστά χαρακτηριστηκαν βόμβες.

Επιπρόσθετως υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες μέρες πως σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες δυο υποψηφιότητες, ένας άνδρας και μια γυναίκα. που θα κάνουν και αυτές αίσθηση .

 Έτσι όπως καταγράφεται το πολιτικό σκηνικό στο δήμο Αλεξάνδρειας ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές , έχουμε ήδη ενα ξεκάθαρο φαβορί. Υπάρχει όμως πολύς δρόμος ακόμη και κάτι μου λέει πως ίσως έχουμε νέες αναταράξεις!!




No comments: