Wednesday, December 12, 2007

Δεν συμφωνώ με την ανακοίνωση της ΝΕ Πασοκ για την αποχώριση Xασιώτη

Την παρακάτω διαμαρτυρία έστειλα σήμερα προς τη ΝΕ Ημαθίας:

Αγαπητοί σύντροφοι της Νομαρχιακής Επιτροπής,
Θα ήθελα να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου για την ανακοίνωση της Ν.Ε.ΠαΣοΚ Ημαθίας σχετικά με την παραίτηση του Γ. Χασιώτη.
Αφου σας κάνω γνωστό ότι δεν είχα καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ως μέλος της γραμματείας της ΝΕ Πασόκ Ημαθίας,θα ήθελα να σας δηλώσω την μη υιοθέτηση εκ μέρους μου της συγκεκριμένης ανακοίνωσης. Τους λόγους της διαφωνίας μου θα τους εξηγήσω στην προσεχή συνεδρίαση της Νομαρχιακής οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου. Παρά το γεγονός ότι σέβομαι υπέρμετρα και εκτιμώ το πρόσωπο του Γιάννη Χασιώτη ,τον οποίο αδίκησα, μη βοηθώντας στην προσπάθεια εκλογής του στη Νομαρχία, εξαιτίας -κυρίως- του τρόπου με τον οποίο επιβλήθηκε η υποψηφιότητα του, διαφωνώ πλήρως με τη σκοπιμότητα και το ύφος της συγκεκριμένης ανακοίνωσης.
Ν Λιολιόπουλος
Γραμματέας ΔΟ Μελίκης


Επίσης θα ήθελα να δημοσιεύσω και εδώ (μιας και το θέμα είναι επίκαιρο) μερικές απόψεις μου σχετικά με τις νομαχιακές εκλογές που κατέθεσα σε άλλο Site.

"Το γεγονός οτι ο Σάββας δεν κατέθεσε αίτηση υποψηφιότητας και δεν έσπευσε στην κλίση Γερανίδη ήταν κατα τη γνώμη μου η βασική αιτία εκφυλισμού της υποψηφιότητας του. Στο αίτημα όμως για ανοιχτές διαδικασίες δικαιώνεται από τις εξελίξεις.Κατά τα άλλα για να είμαι δίκαιος θα πρέπει να πώ οτι, όπως αμέσως αποδείχτηκε, η υποψηφιότητα του Χασιώτη ήταν κατά πολύ καλύτερη και σοβαρότερη αυτής του Σάββα της οποίας η υποστήριξη εκ μέρους μου ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει στη (πολιτική)ζωή μου.Τώρα για το ποίος φταίει για την ήττα ,επέτρεψε μου να πω την γνώμη μου ότι εκτός των δύο κύριων υποκινητών του Σάββα που κινούνται πάντα βάση των προσωπικών τους συμφερόντων ,φταίει και η πλευρά Χασιώτη-Χρυσοχοίδη που δεν αποδέχτηκε τις διαδικασίες στις οποίες η άνετη νίκη του Χασιώτη θα στερούσε από τον Σάββα κάθε επίφαση έστω νομιμοποίησης του ¨αντάρτικου¨. Εχω την αίσθηση οτι κάποιοι απο το Πασοκ έσκαβαν τον λάκκο του Γιάννη και τον έριξαν μέσα"

39 comments:

Άγγελος Γ. Σοφιανίδης said...

Πρώτα απ'όλα θα προσπεράσω τα "νεαρέ μου" και τις χαζές φιλοφρονήσεις που στόχο έχουν να μειώσουν την σοβαρότητα τον απόψεων. Το δικαίωμα στην άποψή μου το έχω κατακτήσει θεωρώ και μάλιστα επόνυμα !!!

Στη συνέχεια...

Είπα και ξεκαθάρισα ότι ο καθένας κρίνεται από τις πολιτικές του πράξεις και επιλογές!!!

η υπερβολές είναι που με πειράζουν.

Συνεχίζω να πιστεύω μέσα από την γνωριμία και την συμπόρευση μου ότι ο Χασιώτης είναι ένας από τους καλύτερους πολιτικούς που πέρασαν από τον τόπο.

Διαφωνώ με την επιλογή του και αυτός θα κριθεί γι'αυτό !!!

Όσο για την ανακοίνωση είναι απαράδεκτο η ΝΕ να λειτουργεί ως μονο- ή ολίγο-πρόσωπο όργανο !!!

Anonymous said...

Ημουν σήμερα στο συλαλλητήριο της Βεριας. Άκουγα από όλους να λένε τι άθλια επιστολή εστάλη για τον Χασιώτη!! Ποιος να συμφωνεί νίκο με την ανακοίνωση?? Κανείς απολύτα. Δειτε τα χάλια σας. Που πάτε με αυτούς (δεν μιλας για τον Χασιώτη). Γι αυτό μας έχετε στρέψει όλους εμάς στο Συρηζα.

Anonymous said...

Αγγελε Σοφιαννίδη είμαι κάποιος που σε εκτιμάει πολύ και προσβλέπει σε εσένα οπως και σε άλλα παιδιά για ένα καλύτερο μέλλον στη δημοκρατική παράταξη, αλλά προς θεού τι συμπεριφορά είναι αυτή.! Πρεπει να μάθεις να έκτιμάς και τις φιλοφρονήσεις . Οσο για το νεαρέ όσο θα είσαι νέος να το παίρνεις σαν τιμή και μόνο. Ρώτα και εμάς τους μεγαλύτερους .Τι θα δίναμε να μας ξαναπούν νεαρους!
Οσο για αυτά που γράφεις για τον Χασιώτη, ΄εχεις πάλι απόλυτο δίκαιο.

Anonymous said...

Είναι κάποιοι...άγγελοι στην ημαθία που βιάζονται πολύ να μεγαλώσουν, φίλε νίκο-φίλε του Άγγελου

Anonymous said...

και κάποιοι απο εμάς προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τους μικρήνουμε...

Anonymous said...

ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, ε?
Βγηκαν τα μαχαιρια για το Γραμματεα Νομαρχιακής..
Γιωργος
Χαρης
Δωρα
Ζακης
Ο καιρος γαρ εγγυς
Θα επανελθω

Anonymous said...

na epanertheis oposdipote
armagedwn ! pantos ego kathe evdomada tha apokleiw kai enan. Protos apokleismos:giwrgos

Άγγελος Γ. Σοφιανίδης said...

"Φίλε μου",

Απλά έχω συνηθίσει να με αποκαλούν έτσι όποτε θέλουν να με υποτιμήσουν. Σε ευχαριστώ πολύ κατά τ'άλλα.

Όσο για τους Άγγελους που θέλουν πολύ να μεγαλώσουν γρήγορα δεν με αφορά νομίζω γι' αυτό και το αφήνω ασχολίαστο.

Διαφωνώ με την κρίση για τον Γιώργο και θα χαρώ να το συζητήσουμε αργότερα στο blog, αν και νομίζω ότι τα ονόματα είναι λίγο λάθος αν δεν κάνω λάθος! (Δώρα?)

Nikos Lioliopoulos said...

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διάβασα την παρακάτω επιστολή που έστειλε στον τύπο ο Θανάσης Γικόνογλου:
"Οι δυνάμεις του διχασμού και της συντήρησης, όπως αυτές αναφέρονται στην ανακοίνωση που έδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Πασοκ με αφορμή την παραίτηση του Γιάννη Χασιώτη από το Νομαρχιακό Συμβούλιο, δεν ανήκουν στην προοδευτική παράταξη.


Αυτές οι δυνάμεις, έχουν ως κυρίαρχη νοοτροπία ότι η εξουσία είναι ένα εργαλείο εξυπηρέτησης των λίγων και ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών.
Στις προοδευτικές δυνάμεις, οι αγώνες για μια νικηφόρο πορεία ανήκουν στους πολλούς και αυτό επιτάσσει να δίνουμε πάντα τις πολιτικές μάχες για την κοινωνία και με την κοινωνία, είτε τις κερδίζουμε είτε τις χάνουμε.
Τιμώ και αναγνωρίζω την προσφορά του Γιάννη Χασιώτη στα χρόνια που διετέλεσε Δήμαρχος Βέροιας, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να εκφράζω τη διαφωνία μου με όσα συνέβησαν.
Πρώτον, γιατί όφειλε ο ίδιος να ανακοινώσει τις προθέσεις του περί παραίτησης στη Νομαρχιακή Επιτροπή και κατόπιν στον τοπικό τύπο.
Δεύτερον, γιατί το ζητούμενο στους πολιτικούς αγώνες, είναι να παλεύουμε για τον τόπο μας απ΄ όποια πολιτική θέση μας ορίζει η κοινωνία μέσα από τις εκλογές.
Τέλος, θεωρώ ότι με ανακοινώσεις όπως αυτή που υπογράφει η Ν.Ε. Ημαθίας ΠΑΣΟΚ, ως κόμμα δεν στέλνουμε στην κοινωνία μηνύματα αξιοπιστίας και συνέπειας.
Θανάσης Γικόνογλου"
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου
τ. υπ. Βουλευτής Ν. Ημαθίας

Anonymous said...

Δυο στελέχη έχω ξεχωρίσει για την θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής
Γιώργος Μιχαηλίδης, Χάρης Καφτεράνης

Nikos Lioliopoulos said...

Με εκπλήσεις καλέ μου επισκέπτη μαρτυριάρη με την κρίση σου αυτή ,διότι είμαι σίγουρος ότι έχεις σπουδαία πολιτική αντίληψη. Είναι δυνατόν να βάζεις ένα απο τα μεγαλύτερα μυαλά του νομού ( όσο και αν διαφωνείς σε πολλά όπως εγώ) δίπλα στο απόλυτο πολιτικό τίποτα! Και οσο απο χαρακτήρα ο Χάρης είναι διαμάντι ενω ο άλλος...

Anonymous said...

Νικολάκη ξεφεύγεις!

Anonymous said...

ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, ε?
Ολοι οι ξοφλημενοι, αυτοι που εφαγαν και ηπιαν θελουν να βγαλουν γραμματεα το δικο τους παιδι, τον γιωργο, για να ξαναφανε και να ξαναπιουνε.
Ο καιρος γαρ εγγυς
Θα επανελθω

Anonymous said...

ΜΑ δεν χόρτασαν? χα χα χα

Anonymous said...

Ο χάρης ειναι εξυπνος αλλα δεν μπορεί να στεριώσει σε τέτοιες θέσεις
αφου μαλώνει με ολουσ και του φταινε ολα . Και ασ μην είμαστε αφελής είπαμε να συγχωράμε τους προδότεσ οχι ομως να τους κάνουμε και γραμματείς!

Anonymous said...

Εγω προτείνω τον Νίκο Λιολιόπουλο! Ξεχώριζε στις συνεδριάσεις της ΝΕ και είχε το θάρρος της γνώμης του .
Εμπρός Νικόλα!

Anonymous said...

Με το "Δυο στελέχη έχω ξεχωρίσει για την θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής Γιώργος Μιχαηλίδης, Χάρης Καφτεράνης" εννούσα ότι αυτοί οι δυο θα διεκδικήσουν την θέση του γραμματέα κι όχι ότι τους έχω ξεχωρίσει από κάποιους άλλους. Πάντως τους εκτιμώ και τους δυο και επέτρεψέ μου Νικόλα να διαφωνώ με χαρακτηρισμούς τύπου "πολιτικό τίποτα"

Blog Writer said...

Πότε θα γίνουν οι εκλογές της Νομαρχιακής;

Nikos Lioliopoulos said...

Ευχαριστώ πολύ άγνωστε φίλε μου . Αλλά δεν με ενδιαφέρει . Πάντως μεγάλη τιμή μου κάνεις . Ειλικρινά δεν περίμενα να μ΄αγαπάει τόσο συνάδελφος της ΝΕ! Στείλε μου σε παρακαλώ ένα sms .
ΣΕ σένα σακη θα απαντήσω σύντομα σε νέα ανάρτηση .Πάντως είσαι πολύ λάθος για τον Χάρη.

Anonymous said...

Καφτερανης = μαρκοβιτης
μιχαηλιδης = ορφανα του χρυσοχοιδη.
Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.Οι ιδιοι ανθρωποι παντα στις ιδιες θεσεις

Nikos Lioliopoulos said...

Δεν ξέρω πότε θα γίνουν εκλογές. Το πολιτικό τίποτα το παίρνω πίσω έχεις δίκαιο, ατυχής έκφραση.

Nikos Lioliopoulos said...

ΔΕν σας προλαβαίνω σήμερα.Πρίν γράφω κάτι ήδη έρχεται νεο μήνυμα! Επειδή ξέρω πολύ καλά τον Χάρη επέτρεψε μου να πω οτι ο χάρης δεν έχει καμία σχέση με τον Α Μαρκοβίτη. Μόνο με τον Σάββα είναι φίλοι.

Anonymous said...

ΠΑΣΟΚΟΙ αν θελετε να σωθούμε πρεπει να κανουμε γραμματεα τον αγγελο σοφιανιδη. Το μονο σοβαρο στελεχος των τελευταιων 30 χρονων στη Βεροια. Και νεο παιδι. Αυτο που χρειαζεται. Και να φυγουν ολοι οι παλιοι.

Anonymous said...

Σπουδαία ιδέα ο Αγγελος για γραμματέας.Συμφωνώ Απόλυτα. Ας τον παροτρύνουμε όλοι απο αυτό το site!!!

Anonymous said...

Ολοι συμφωνουμε. να μπουν νεα παιδια μονο. τερμα ολοι οι αλλοι. προτεινω και γω σοφιανιδη για γραμματεα. Αυτα τα παιδια ειναι που μπορουν να τρεξουν τωρα, ολοι οι αλλοι βολεμενοι ειναι

Άγγελος Γ. Σοφιανίδης said...

Μόλις έφτασα θεσ-νικη και το είδα!!!
Ευχαριστώ πολύ αλλά...
Καλό-πολύ καλό . . . για αστείο !!!

Αλλά σοβαρά τώρα.

θεωρώ ότι τη θέση του Γραμματέα πρέπει να την κατέχει κάποιος με "τυπικά προσόντα" : αποδοχή, πείρα (σε οργανωτικά και κομματικά πράγματα)

και να έχει τα "ουσιαστικά προσόντα": να προσφέρει πολιτική και ηλικιακή ανανέωση στο Κίνημα, να μπορεί να διαχειριστεί προβλήματα (καυτές πατάτες), να έχει επιτυχές παραλθόν σε όργανα του κόμματος.

Για το πότε θα γίνει! θα γίνει μετά το συνέδριο (το οποίο κατά πληροφορίες θα γίνει 22/2/2008) άρα προβλέπω τέλη Μαρτίου- αρχές Απριλίου !!!

Καλά έκανες Νίκο και απέσυρες τον χαρακτηρισμό αλλά δεν το περίμενα από σένα. Διαφωνώ απόλυτα.

Πάντως χαίρομαι για τα υπερβολικά χιουμοριστικά comments, το blog σου νίκο αποκτά ιδιαίτερα χιουμοριστική χροιά!!!

Anonymous said...

Χάρης vs Μιχαηλίδη

...και όποιος αντέξει

Nikos Lioliopoulos said...

Μην ξεχνάτε τη δώρα!.
Πάντως στο bet. com τα ποσοστά είναι:
Δωρα 2.15
Χαρης 3.
Ζακης 4.35
Γίωργος 5.5
Τελαυταία ενημέρωση 17-12 2007

Anonymous said...

Fantazeste kafter kai liolio sth nomarxiakh? katastrofi. 8a malosoun me olo ton kosmo! rotiste kai emas toys melikiotes!!!

Anonymous said...

kirie sofianidi den mporeite na prosbalete etsi oute ton k. Lioliopoulo pou se topiko epipedo ehei deiksei polla oute autous pou eilikrina - kata ti gnwmi mou - sas timoun me mia tetoia protasi.
Tha mporousate na eiste toulahiston ligotero kahipoptos se ena blog pou sas ehei filoksenisei kata kairous alla kai ehei grapsei mono kala pragmata gia sas. De sas gnwrizw alla apo oti ehw akousei ehete polla na prosferete. Krima gia enan neo na emfanizetai me tetoio tropo.

Άγγελος Γ. Σοφιανίδης said...

Pros neokastro,

"Πάντως χαίρομαι για τα υπερβολικά χιουμοριστικά comments, το blog σου νίκο αποκτά ιδιαίτερα χιουμοριστική χροιά!!!"
----
an ennoeis auto, anaferomai se sxolia pou me proteinan gia grammatea NE!!!
-----
Oso gia to 8ema me to "neare moy" zitisa signomi apo ton filo poy to egrapse giati den eixe tetoia pro8esi.
-----


me ektimisi

Άγγελος Γ. Σοφιανίδης said...

Kai sinexizo na pisteuo oti mia tetoia protasi den mporei para na einai plaka apo filous.

koitao panta ton iskio mou to mesimeri !!!

Blog Writer said...

Τα μυθιστορήματα του Νικόλα κάνουν θραύση στη Μελίκη. Κάποιός σταναχωρέθηκε τόσο που προχώρησε σε ύβρεις....

Anonymous said...

Νικόλα γράψε και ένα μυθιστόρημα για το "στραβό πουλί" που το έφτιαξε ο Θεός φωλιά. Αυτό το Πουλί ήθελε να γίνει χαλίφης στην θέση του μεγάλου χαλίφη αλλά το Γεράκι τον είχε συνέχεια στην φάπα στις συνεδριάσεις του δάσους. Όταν το Γεράκι έφυγε για άλλες μεγελύτερες περιοχές και τα "έσπασε" με τον συνεργάτη του, το Στραβό Πουλί έπεσε στα τέσσερα κι εκεί που έβριζε το Γεράκι έγινε απόλυτη μαριονέτα του...Την ιστορία την ξέρεις Νικόλα γράψτην. θα πουλήσει...

Anonymous said...

Ολος ο κόσμος μας έχει κράψει . Ξεφτιλισμένoi!!! Για την αθλια επιστολή. Διαβάστε την ΕΠΤΑ (=γικόνογλου). Αποκαλύψεις για τον συντάκτη της επιστολής στο

www.pliroforiodotis.blogspot.com

Anonymous said...

Κα-τα-πλη-κτι-κο μαρτυριάρη!
...βοηθάς στο να έρθει νόημα.
σύντομα...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ,ο συντάκτης της επιστολής της ΝΕ αδίκησε τον εαυτό του και όλους μας! κρίμα Γιάννη, είχαμε άλλες προσδοκίες για σένα...
Προς πληροφοριοδότη:
και κάποιός άλλος "θιγόμενος" με απείλησε οτι θα με ... αν ξαναασχοληθώ μαζί του.
Που να δείτε τι έχει να γίνει όταν πραγματικά ασχοληθώ μαζί του.
Η αλήθεια δεν υποτάσεται με απειλές. Ρωτήστε και τον Νίκο τον Ασλάνογλου, κάτι ξέρει απο απειλές και καταδιώξεις. Να είσαι πάντα καλά Νικόλα!

Anonymous said...

Ένα πουλάκι από την Μελίκη μου έχει σφυρίξει ότι ο "Χοντρός Πολυλογάς" σκύβει στα τέσσερα και στο Γεράκι (μεγάλος άρχοντας) και στο Στραβό Πουλί για ένα αξίωμα στην Βουλή του Δάσους

Anonymous said...

Νικόλα - Νικόλα σάρωσέ τα όλα!!!!!!!

Nikos Lioliopoulos said...

Και εσύ τέκνον μου βρούτε μαρτυριάρη! Η γνωστές κακοήθιες του γκαβού πουλιού. Φαίνεται καθαρά αν ο χοντρός σκίβει στα δυο( τα πουλιά έχουν δύο πόδια!). Αυτούς δεν είναι ούτε καλημέρα να τους λέει κανείς, βρίσκει το μπελά του!
Για συνέχεια στη νέα ανάρτηση που ανέβασα σήμερα...