Saturday, June 16, 2007

Για το Φίλιππο Μελίκης


Επαναφέρω παλαιότερο κείμενο μου για τον Φίλιππο Μελίκης Προσθέτοντας και μια δημοσκόπηση για την επικείμενη συνένωση με το Νεόκαστρο. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να ψηφίσουν.
Υπόσχομαι οτι δεν θα τροποποιήσω τα αποτελέσματα παρά την αρνητική μου τοποθέτηση στο θέμα της συνένωσης!

Δύσκολες μέρες για την ιστορική και αγαπημένη ομάδα του χωριού μας
Μετά τη βαριά ήττα από τη Νάουσα με 6-1 η ομάδα μας αποχαιρέτισε την Α΄ τοπική κατηγορία ένα μόλις χρόνο μετά τη δεύτερη θέση και την απώλεια του πρωταθλήματος στο τέλος.
Ο υποβιβασμός ,αιτία ατυχών επιλογών και αγωνιστικής ατυχίας ,στοίχισε ιδιαίτερα σε όσους αγαπάμε την ομάδα μας. Πολύ δε περισσότερο θα μας στοιχίσει η φημολογούμενη διάλυση της και η ¨συνένωση¨ με άλλες ομάδες του δήμου.
Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος σε αυτή τη προοπτική. Ο Φίλιππος κλείνει φέτος 50 χρόνια ένδοξης ιστορίας και θα ήταν πραγματικά κρίμα να την αγνοήσει κανείς συνενώνοντας τον με χωριουδάκια που φτιάχνουν ομάδες για δύο τρία χρόνια και μετά την πρώτη κακοτοπιά τις διαλύουν για πολλά χρόνια.
Κάνω έκκληση σε όσους αγαπάνε τον ιστορικό Φίλιππο να εγκαταλείψουν κάθε ιδέα κατάργησης του. Με τη βοήθεια όλων μας σύντομα θα επανέρθει στη φυσική του θέση.

No comments: