Sunday, May 13, 2007

Μεγάλη νίκη, συγκλονιστικό φινάλε





Δυνατές συγκινήσεις επιφύλαξε ο σημερινός δεύτερος τελικός της Εκασκεμ στους πολλούς φίλους του μπάσκετ (βλ.φωτογραφία).Η ομάδα μας ο νίκησε στην παράταση την ομάδα των Γιαννιτσών και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 1-1. έτσι λοιπόν την Κυριακή στον τρίτο και τελευταίο τελικό της σειράς στα Γιαννιτσά θα κριθεί πια ομάδα θα αγωνίζεται στην Γ εθνική κατηγορία.
Oποιο και να είναι το αποτέλεσμα για τον ΓΑΣ ήταν μια σπουδαία χρονιά .Φέτος η ομάδα απέδειξε οτι έχει οργάνωση και κυρίως συνέχεια ενώ διέψευσε τις κασσάνδρες που τη θελαν τελειωμένη.Ηταν μια χρονιά επιβεβαίωσης για τη διοίκηση ,τον προπονητή και τα παιδιά,μετά τον εντελώς άδοξο και άδικο υποβιβασμό της περυσινής χρονιάς σε αγώνα μπαράζ.

Στα παραπάνω βιντεάκια μπορεί κανείς να διακρίνει την ένταση του αγώνα.Στο πρωτο βιντεο-κλιπ κατέγραψα το τρίποντο με το οποίο σχεδόν όλοι πιστέψαμε ότι η παράταση είχε κριθεί λίγο πρίν το τέλος της.Οι παίκτες μας είχαν όμως διαφορετική γνώμη!Και φυσικά πανηγύρισαν στο τέλος δίνοντας παράλληλα ραντεβού για τον τελευταίο αγώνα.(βιντεο 2)


Το μπάσκετ της Μελίκης μας κάνει περήφανους!

No comments: