Tuesday, February 11, 2014

Οι ωραίοι Τρικαλινοί

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι της ομάδας των Τρικάλων βρίσκουν ενα τρόπο να μας εκπλήσσουν θετικά . Μέσα απο το μπλογκ του Νίκου Σαλτουρίδη που είναι η ψυχή της ομάδας,  αλλά και απο την σελίδα του συλλόγου στο Facebook παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά τις δραστηριότητες των ανθρώπων που συχνά μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

 Ένας επιπλέον λόγος που με συγκινεί η προσπάθεια των Τρικαλινών είναι ότι μου θυμίζει σε πολλά μια αντίστοιχη προσπάθεια που έγινε στο χωρίο μου στη Μελίκη τα τελευταία χρόνια ως το φετινό καλοκαίρι που όλα τελείωσαν με τον πιο άσχημο τρόπο. Ήδη με την όλη τους παρουσία οι παράγοντες αλλά και οι αθλητές της ομάδας με έχουν κάνει οπαδό τους σε βαθμό που να πανηγυρίζω (κρυφά) κάθε φορά που ακούω στο ραδιόφωνο ότι βάλανε κάποιο γκολ!

 Εύχομαι ολόψυχα στους ανθρώπους της ομάδας να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινωνία του χωριού τους -και οχι μόνο, και ελπίζω να μην τελειώσει γρήγορα αυτό το όμορφο δημιούργημα. Γιατί απο την εμπειρία μου μπορώ να πω πως όλα  τα όμορφα κάποτε τελειώνουν, αργά ή γρήγορα.Εύχομαι λοιπόν στην περίπτωση του Μέγα Αλέξανδρου να τελειώσουν πολλά χρόνια αργότερα και αν ποτέ συμβεί αυτό να μην πικραθούν οι ίδιοι.


Υ.Γ. σε δυο βδομάδες παίζουμε με τον ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα. Θα είναι η τελευταία φορά μου που δεν θα τους υποστηρίξω, και μάλλον θα τους στεναχωρίσουμε  λιγάκι ! :)



Αντιγράφω από το μπλογκ του Νίκου:



Μπορεί να γίνει ένα σπουδαίο αθλητικό κέντρο

Δενδροφύτευση περιμετρικά του γηπέδου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι παράγοντες του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, ενώ προχώρησαν και σε κάποιες εργασίες φροντίδας και συντήρησης του αγωνιστικού χώρου.
Σχετικά με το σύνολο των γηπεδικών εγκαταστάσεων και με δεδομένη την άριστη κατάσταση των αποδυτηρίων, της κερκίδας και του κουλουάρ, αρκούν κάποιες παρεμβάσεις είτε από τον Δήμο, είτε με την εθελοντική συμμετοχή κατοίκων του χωριού και θα έχουμε στα Τρίκαλα ένα πανέμορφο αθλητικό κέντρο. 
Ένα πολυχρηστικό αθλητικό κέντρο, το οποίο (εκτός του ότι θα φιλοξενεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αλλά και τα παιδιά της Ακαδημίας μας), θα γίνει πόλος έλξης όχι μόνο της νεολαίας, αλλά και μεγάλου αριθμού πολιτών κάθε ηλικίας, που αγαπούν τον αθλητισμό ως χόμπι ή τον θεωρούν απαραίτητο κλειδί για καλή υγεία.


No comments: