Saturday, October 13, 2007

Δημοσκόπηση της RASS για το ΠΑΡΟΝ

Σε δημοσκόπηση της RASS για το ΠΑΡΟΝ και στην ερώτηση ποιον θα ψηφίσετε για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, το 61,9% απαντά τον Γ. Παπανδρέου, το 27,8% τον Β. Βενιζέλο, το 4,5% τον Κ. Σκανδαλίδη, ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 5,3%.

Στην παράσταση νίκης, ο Γ. Παπανδρέου συγκεντρώνει 53,7% έναντι 36,2% του Β. Βενιζέλου. Ο Κ. Σκανδαλίδης λαμβάνει 1%.

1 comment:

Κωνσταντίνος Μπάστας said...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Η «Πρωτοβουλία για την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ και την αναγέννηση της πολιτικής» έχει σκοπό το διάλογο σε επίπεδο κοινωνικής βάσης (Νεολαία, ενεργοί πολίτες, μέλη και φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ) για το παρόν και μέλλον του Κινήματος ( και την ανάκτηση του χώρου της πολιτικής από τους πολίτες ) και της πολιτικής στην πατρίδα μας. Η δράση της έχει διττό στόχο:
Α) την υποστήριξη της υποψηφιότητας του σ. Προέδρου Γιώργου Παπανδρέου, όχι μόνο στο θέμα της εκλογής του αλλά και στην υποστήριξη του κυρίαρχου αιτήματος της επανίδρυσης του κινήματος και της αναγέννησης της πολιτικής στο πλαίσιο ( των αρχών που διέπουν) της διακήρυξης της πρωτοβουλίας μας
Β) την ενεργό υποστήριξη για τον πολλαπλασιασμό αλλά και το συντονισμό των υφιστάμενων ομάδων πρωτοβουλίας που ενδιαφέρονται και αγωνιούν ειλικρινά για την πορεία του Κινήματος και το μέλλον της πατρίδας μας έτσι ώστε ( διαμορφώνοντας μία νέα συλλογικότητα ) η συμμετοχική δημοκρατία να αποκτήσει ουσιαστικό περιεχόμενο και ρόλο.
Τα ιδρυτικά μέλη της «Πρωτοβουλίας για την Επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ και την αναγέννηση της πολιτικής» προέρχονται κυρίως από το χώρο της ( κοινωνικής βάσης του κινήματος ) νεολαίας αλλά και της παραγωγής. Έχουν πορεία και διαδρομή στο χώρο του Κινήματος και φιλοδοξούν με τη δράση τους να συμβάλλουν στο ξεπέρασμα της κρίσης και στην αναγέννησή του έτσι ώστε να επιτελέσει τον ιστορικό του ρόλο και καθήκον που είναι η διαμόρφωση μιας δίκαιης κοινωνίας ( προσδιοριζόμενη από τις διαχρονικές αρχές της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης και της ισότητας ) με συνοχή, συλλογικότητα, αλληλεγγύη, ισότητα, δημιουργία. Μια κοινωνία των ( ενεργών και χειραφετημένων ) πολιτών.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

"Η Πρωτοβουλία για την Επανίδρυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

& την Αναγέννηση της Πολιτικής" σας καλεί στην ανοιχτή εκδήλωση

με θέμα: "Το παρόν και το μέλλον του Κινήματος".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22/10 στις 6:30 μ.μ

Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής - 3ης Σεπτεμβρίου 110, Αθήνα.

(τηλέφωνα επικοινωνίας 210 8215984 - e mail: k.mpastas@googlemail.com

ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pasok-polites.blogspot.com)


* Στην ανοιχτή εκδήλωση έχουν κληθεί και θα συμμετέχουν κι άλλες πρωτοβουλίες, και δίκτυα αυτοοργάνωσης όπως: Πρωτοβουλία 10 για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ της γενιάς μας, Δίκτυο Αυτοοργάνωσης – Συμμετοχικής Δημοκρατίας Υποστηρικτών Γιώργου Παπανδρέου , Αυτόνομη πρωτοβουλία φίλων, μελών και στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ για την στήριξη του Γ. Παπανδρέου και την επανίδρυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ.α.

Με εκτίμηση
Μπάστας Κων/νος