Sunday, September 2, 2007

Τάσος Σιδηρόπουλος



Συγκλονιστικός χθες βράδυ ο Βουλευτής μας Τάσος Σιδηρόπουλος στη ομιλία του στη Μελίκη.
Σε μια σύντομη (λόγω του πανηγυριού) αλλά χειμαρρώδη ομιλία ανέδειξε τα προβλήματα του τόπου,και της χώρας γενικότερα, προβλήματα που συσσώρευσε η καταστροφική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.Επικεντρώθηκε δε ιδιαίτερα στα αγροτικά ζητήματα και στις πολιτικές πού έφεραν σε απόγνωση τον αγροτικό κόσμο της χώρας.
Κλείνοντας καταχειροκροτούμενος ζήτησε ανανέωση της στήριξης των συμπολιτών μου στο πρόσωπο του για -να συνεχίσει το πλούσιο κοινοβουλευτικό του έργο από θέση ευθύνης πλέον στην Κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου, του οποίου είναι πιστός υποστηρικτής

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ

Ο Τ Σιδηρόπουλος είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει καλά και έχει καθημερινή επαφή με τα προβλήματα του τόπου μας. Οι συνεχείς του επερωτήσεις στη βουλή καθώς και οι συμβολή του στις διεκδικήσεις των ανέργων της Νάουσας, των δοκιμαζομένων αγροτών και όλων των κοινωνικών ομάδων, δικαίωσαν τους πολίτες του νομού που πίστεψαν σε αυτόν.
Από φτωχή αγροτική οικογένεια και ο ίδιος εκλέχτηκε σχεδόν σε όλες τις θέσεις ευθύνης του νομού στηριζόμενος στους απλούς πολίτες του νομού μας μακριά από κομματικούς μηχανισμούς .
Η Ημαθία έχει ανάγκη τον Τάσο Σιδηρόπουλο!

1 comment:

Anonymous said...

Με βάση την φωτο βρε Νικο ....τόσο πολύ κόσμο είχε ο συνάδελφος?