Sunday, June 3, 2007

ΠΑΕ Βέροια.Η βασίλισσα στα σαλόνια!



Μεγάλη βραδιά απόψε για τούς ποδοσφαιρόφιλους της Ημαθίας. Η ιστορική ομάδα της Βέροιας επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία νικώντας στο Βόλο τη Νίκη.
Eχοντας το καλύτερο έμψυχο υλικό από όλες της ομάδες της Β εθνικής αλλά και από πολλές τις Ά κατά τη γνώμη μου, βρήκε τελικά το δρόμο προς την επιτυχία.
Η επίτευξη του στόχου της ανόδου( έμοιαζε ακατόρθωτο πριν λίγους μήνες) στηρίχθηκε σε καθαρά αγωνιστικούς λόγους, παρά την αντίθετη άποψη κάποιων κακόβουλων και όσων δεν γνωρίζουν πολλά από ποδόσφαιρο.Η διοίκηση (Αρβανιτίδης) αφού έφερε στην ομάδα μια πλειάδα παιχτών εγνωσμένης αξίας , μετά από μια σειρά λανθασμένων επιλογών στη θέση του προπονητή αποφάσισε να εμπιστευτεί την ομάδα στα χέρια ενός πολύ καλού προπονητή(Δ.Καλαιτζίδης) όπως όλοι τον γνωρίσαμε όταν πριν δύο χρόνια ανέλαβε πάλι την ομάδα στον ίδιο περίπου χρονικό σημείο όντας ξανά σε δυσχερή βαθμολογική θέση να την οδηγήσει πρωταθλήτρια στη Β εθνική.
Το μοντέρνο ποδόσφαιρο,ο επιθετικός προσανατολισμός και επιμονή του στο παγκόσμια καθιερωμένο 4-4-2 (flat)με μαρκάρισμα χώρων είναι τα κύρια γνωρίσματα της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας του Δ.Καλαιτζίδη.
Θα χαρώ πολύ να τον δω στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.


Ακούστε τον υπέροχο ύμνο της Βέροιας

και ένα καλό βιντεάκι εδώ:

No comments: