Friday, June 1, 2007

Αμαλία.Η δική μας ηρωίδα.

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην μνημη της Αμαλίας . Δανείζομαι τις λέξεις από τον Ν.Δημου .Δεν βρίσκω κάτι δικό μου να γράψω. Μόλις σήμερα βρήκα τη δύναμη να μπω στο Blog της.Είμαι σοκαρισμένος .

Αμαλία Καλυβίνου!

Όλα τα ελληνικά blogs μιλάνε για Σένα!

Για τον αγώνα, για το πείσμα, για την λεβεντιά ΣουΉδη, όλα τα ΜΜΕ έχουν πάρει το θέμα και το συνεχίζουν.
Ήταν η πρώτη νίκη των blogs στην Ελλάδα και είσαι η πρώτη μας ηρωίδα.
Βέβαια οι αντιδράσεις των ιθυνόντων ήταν από χλωμές έως ανύπαρκτες.
Κάτι ψέλλισε ο Ιατρικός Σύλλογος, μούγκα το Υπουργείο Υγείας.
Αλλά το μαστίγωμα όλου του χώρου, που πλουσιοπάροχα μοίρασε το blog Σου, πόνεσε και πονάει ακόμα.

Σε αυτή τη δύναμη βασίζομαι - και, όπως όλοι, Σε ευχαριστώ!

3 comments:

Anonymous said...

ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ "ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ" ΝΟΥΜΕΡΑ.
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ "ΩΦΕΛΕΙΝ, Η ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΙΝ"! ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ)ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ. ΕΙΧΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ (ΟΣΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ.
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΕΜΕΙΝΑ Β Ο Υ Β Η!
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΟΓΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.....
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ,)ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ".
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΠΙΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!

Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδια, όχι ο κανόνας...

Anonymous said...

ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΝ BLOG ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΜΕΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ, ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
Ο ΔΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ…
ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ…
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ……….........

Anonymous said...

Είναι πράγματι συγκλονιστική η περιπέτεια της Αμαλίας και την παρακολούθούσα κι εγώ καιρό τώρα. Θέλει τεράστια δύναμη για ό,τι πέρασε αλλά και ό,τι κατάφερε μέσα από το blog της. Δεν έχω να πω παραπάνω πέρα από αυτά που έχουν γραφτεί στο blog της και θυμωμένος παρακολουθώ.

Είναι αλήθεια ότι κι εμένα το σχόλιο του Παπανδρέου μου προξένησε τουλάχιστον αμηχανία.
Για να αποκαταστήσω όμως τα πράγματα να πω ότι σε επικοινωνία με το γραφείο του Παπανδρέου μου είπαν ότι δεν είναι μήνυμα του ίδιου αλλά κάποιου φαρσερ που χρησιμοποίησε ένα blog που ήταν απενεργοποιημένο από το 2004. Το αληθινό σχόλιο του Παπανδρέου βρίσκεται στη σελίδα του http://www.papandreou.gr/papandreou/content/Document.aspx?d=-1&rd=0&f=1650&rf=-568018414&m=9078&rm=18580148&l=2