Saturday, November 26, 2022

Γη είδα news. Το πρώτο καθαρά ενημερωτικό site της Αλεξάνδρειας !

 Μετά την κοινή διαπίστωση ότι η ενημέρωση στην ευρύτερη περιοχή του ρουμλουκιού είναι ουσιαστικά προβληματική, αν όχι ανύπαρκτη, αποφάσισα να ξεκινήσω μια προσπάθεια δημιουργίας ενός ιστότοπου πραγματικών ειδήσεων μακριά από τα συνηθισμένα φαινόμενα διαφθοράς, ψευδών ειδήσεων και κουτσομπολιού.

 Το Γη είδα νιουζ είναι μια ιστοσελίδα που καταγράφει τις σημαντικότερες ειδήσεις από την περιοχή αλλά και όχι μόνο και τις παρουσιάζει καθημερινά στους αναγνώστες του,

 Η προσπάθεια αυτή είναι καθαρά ερασιτεχνική που δεν έχει σκοπό το κέρδος παρά μόνο τη συνεισφορά στη βελτίωση του τρόπου ενημέρωσης σε έναν τόπο που έχει συσσωρεύσει πολλά προβλήματα. 

 Στο Γη είδα θα υπάρχουν θεματικές ενότητες, όπως γεωργία, πρακτική οικονομία, πολιτισμός, περιβάλλον, καθώς και προβολή με συνεντεύξεις και παρουσιάσεις  πολλών ενδιαφέροντων και ξεχωριστών ανθρώπων του τόπου  που έχουν πολλά να δώσουν στο κοινό μας βίο αλλά δεν τολμούν πνιγμένοι από το τοπικό μας πολιτικό και κοινωνικό κατεστημένο.

Εκτός από τα επιλεγμένα θέματα της ειδησεογραφίας, θα υπάρχει συνεργασία με το γνωστό πετυχημένο χιουμοριστικό site μπαμπούρι, θα φιλοξενείτε η εβδομαδια εκπομπή " ιστορίες πλυντηρίου " αλλά και η εκπομπή γη ειδα.

Στο site δεν θα υπάρχουν:

- Διαφημίσεις

-Ζωδια και λοιπές δυσειδαιμονιες

- fake news
-Κείμενα επί πληρωμη

- Δολοφονία χαρακτήρων από ανώνυμα σχόλια

- Κουτσομπολιό

Για όποιον επιθυμεί τα παραπάνω δεν πρέπει να έχει παράπονο θα τα βρεί στα τοπικά μας site.

 Το γνωρίζω ότι είναι ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο στηρίζεται σε πενιχρά μέσα χωρίς φανερούς ή κρυφούς χρηματοδότες, φιλοδοξοντας να συμβάλει με τις μικρές του δυνάμεις στο να ξεκολλήσει ο κόσμος από το βούρκο.

Σας καλώ να παρακουθησευε και να συμμετέχετε στην προσπάθεια η οποία βασίζεται κυρίως στην καθημερινή πολυετή μας επικοινωνία όπως γνωριζόμαστε πολλά χρόνια πλέον από τα μέσα δικτύωσης. 
 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Νίκος Λιολιόπουλος
Ερασιτέχνης blogger. 


1 comment:

Terror Strikes said...

Pretty cool post. It ‘s really very nice and Useful post.Thanks