Friday, January 23, 2015

Προ(μετ)εκλογικό

Επειδή υπάρχουν πολλοί φίλοι, περισσότερο ή λιγότερο καλοπροαιρετοι, που με ρωτάνε διάφορα και επειδή έρχονται πολλοί ΠΑΣΟΚοι και μου λένε πως σύντομα πάλι μαζί θα είμαστε και διάφορες άλλες ...γαλιφιές, αφού έχουν ήδη βρίσει με τα χειρότερα λόγια τον ΓΑΠ και όλους εμάς που τον στηρίζουμε κάνοντας μας συχνά να ντρεπόμαστε, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορά ότι:

1. Δεν είμαι μέλος του Κινήματος Παπανδρέου, ούτε φυσικά σοσιαλιστής, είμαι μέλος της Δράσης ακόμη, όχι πλέον στην ΚΕ αφού παραιτήθηκα (για άλλους λόγους).

2. Η στήριξη μου στον ΓΑΠ είναι για αυτές τις εκλογές . Με το ΠΑΣΟΚ ποτέ ξανά. (Εκτός αν προκύψει ένας συνασπισμός τύπου P.D. (Ρεντσι) οπου θα είμαι με ξεχωριστό κεντρώο φιλελεύθερο κόμμα.)

3. Δεν έχω κακή εικόνα για το Ποτάμι, αλλά στην παρούσα φάση επέλεξα  ΓΑΠ. Μακάρι να πάει καλά ο Σταύρος, θα χαρώ.

4. Καμιά δικαιολογία δεν δέχομαι από όσους ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Στέλνουν την χώρα στον γκρεμό, σφυρίζοντας αδιάφορα και κρυφογελωντας.

5. Καμιά ανοχή μου, στον φασισμό, στην πατριδοκαπηλεια και στο εμπόριο θρησκείας.


6. Παραμένω κεντρώος-φιλελεύθερος και δέχομαι την οποιαδήποτε κρητική. Αλλά με υβριστές, λασπολόγους, κιτρινιστές και κωλοτουμπες δεν θέλω πολλά πολλά..


 Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε μετεκλογικά μόνο με όσους έχουν διάθεση για ειλικρινή διάλογο.



2 comments:

tzonakos said...

Niκο συμφωνούμε σε πολλά.
Και σίγουρα είμαστε κοντά, στο πνεύμα αυτών που γράφεις εδω.
Τουλάχιστον όσο υπάρχουν σκεπτόμενοι πολίτες που βάζουν κάτω τα δεδομένα νηφάλια και με λογική και βλέπουν παραπέρα απο τις υποσχέσεις και το εμπόριο ελπίδας, ίσως υπάρχει κάτι στο μέλλον.
Δεν τα παρατάμε.

Nikos Lioliopoulos said...

Ευχαριστω Τζονακο. Σαν τον παλιο καλο καιρο!