Wednesday, April 9, 2014

Έκπληξη και αηδία




Με έκπληξη και αηδία διάβασα την ανακοίνωση απάντηση της παράταξης Γκυρινη για το θέμα της Χρυσής Αυγής, το όποιο έφερα με άρθρο μου στη δημοσιότητα, ενώ συζητήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο κατόπιν σχετικής ερώτησης του Χρ. Αλευρά. 

 Οι συντάκτες του κατάπτυστου αυτού κειμένου χαρακτηρίζουν στημένο εμένα που έβγαλα στη δημοσιότητα το θέμα με τους Χρυσαυγιτες υποψηφίους της και ανυπόστατα τα όσα υποστηρίζω. 

Γνωρίζουν όμως και οι πέτρες ποιοι είναι οι αμετανόητοι φασίστες του ψηφοδελτίου, οι οποίοι πλέον απολαμβάνουν πλήρη κάλυψη από τον αρχηγό τους αλλά και τους υπαρχηγούς του.

 Συνηθισμένοι στους  πληρωμένους  κονδυλοφόρους και κρίνοντας εξ ίδιων τα αλλότρια, αντί να εκκαθαρίσουν το ψηφοδέλτιο από τους λίγους χρυσαυγίτες, προτιμούν να βαφτίζουν το κρέας ψάρι και να προσβάλουν με τον χειρότερο τρόπο τους υπόλοιπους υποψηφίους εξισώνοντας τους με τους φασίστες.

Νοιώθω ιδιαίτερη απογοήτευση όχι μόνο από τον ίδιο τον Παναγιώτη Γκυρινη του όποιου της υποψηφιότητα πολλές φόρες προπαγάνδισα με προσωπικό κόστος, αλλά περισσότερο για τα προερχόμενα από τον δημοκρατικό χώρο πρωτοκλασάτα στελέχη του. Οι επιλογές τους είναι σαφείς και θα τους συνοδεύουν μέχρι τέλους. 



Να είναι βέβαιοι οι κύριοι αυτοί που προσπαθούν να κοροϊδεύουν τους πολίτες με ψέματα, πως ο αγώνας μου εναντία στον φασισμό αλλά και στην αλητεία δεν θα σταματήσει εδώ. Ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια από το χωριό μου τη Μελίκη και θα πάει πολύ μακριά…


Υ.Γ. Για να διαπιστώσετε το αληθές της καταγγελίας μου μπορείτε να διακρίνετε στο παρακάτω βιντεο στην κερκίδα του γηπέδου του χωριού του,υποψήφιο του συνδυασμού "ώρα ευθύνης" με μπλούζα της Χρ. Αυγης την οποία φορούσε και πριν λίγες μέρες που μοίραζε φυλλάδια της οργάνωσης στη Μελίκη. (στο 1:50 περίπου)

6 comments:

Anonymous said...

Στο 3.25 φαίνονται και τα γράμματα στην πλάτη του κυρίου.
Για τους Μελικιώτες όμως είσαι πολύ άδικος και το ξέρεις.

Nikos Lioliopoulos said...

Δεν ειμαι. Ας βγουν να το δηλωσουν δημοσια οτι δεν ειναι ΧΑυγιτες και θα τους πιστεψω...

papanikolas2010 said...

βρε ΓΕΛΟΙΕ και ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ νικο λιολιοπουλε,μην ποιανεις στο στομα σου ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ(εσυ αναθεμα και να ξερες τι ειναι παντελονι).......φασιστας ησουν εισαι και θασαι μια ζωη,και αναθεμα αν ξερεις σε ποιον πολιτικο χωρο ανηκεις.........Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ οπως σε αποκαλουνε αλλωστε εισαι.(αυτο αποδιχθηκε πολλες φορες.....και μια πρωτοφανεστατη φορα και στο ποδοσφαιρο,σχολιαζωντας αγωνα της ''αγαπημενης σου ομαδος''(φετος αγαπημενη σου ομαδα ο παοκ αλεξανδρειας...του χρονου η κατω ραχουλα μαλλον)και υποστηριζες οπως ακουστηκε στην καμερα την ομαδα του διαβατου....για να μην παρει τιτλο το νεοκαστρο)Γι' αυτο λοιπον να το βουλωσεις και δεν θα ξαναμιλησεις η θα γραψεις για τον συγκεκριμενο ΚΥΡΙΟ......γιατι φοραει ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΒΛΑΞ.......

Nikos Lioliopoulos said...

Αν είναι να με θεωρούν ντροπή της Μελικης κάποιου σας εσένα, τότε είμαι περήφανος. Όσο για τα παντελόνια που γράφεις, θα δούμε πολύ σύντομα ποιοι τα φοράνε. θα πέσει πολύ γέλιο...

papanikolas2010 said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Νίκο,δύο πολύ σύντομες παρατηρήσεις:
1. Ειλικρινά θαυμάζω το κουράγιο σου που ασχολείσαι και βγάζεις στο φως τα "παλικάρια" της ΧΑ και τα πλυντήριά τους στην περιοχή (λέγε με Γκυρίνη).
2.Ελπίζω να είσαι έτοιμος να ακούσεις τη μητρική τους γλώσσα: Βρισιές, απειλές, οχετός και τρολάρισμα απίστευτο (αλλά καλοπληρωμένο, ως φαίνεται από την παρουσία τους στο δίκτυο: ίδιες λέξεις, ίδια ακατάληπτη φρασεολογία, ίδιοι άνθρωποι πρωί - μεσημέρι - βράδυ. Δωρεάν; Όχι, δεν είναι ιδεολόγοι. Κακόμοιροι αγράμματοι του περιθωρίου είναι που τώρα νομίζουν ότι "θα έρθουν εν τη βασιλεία τους" - και δεν εννοώ τον βασιλιά λεβέντες μου της ΧΑ. Έκφραση και μάλιστα του Ευαγγελίου είναι πτωχό, αναλφάβητο χρυασαυγιτάκι μου)

Και μια υπενθύμιση: Αφενός δεν είσαι μόνος και αφετέρου ΠΟΤΈ μα ΠΟΤΈ στην Ιστορία δεν επικράτησε τον ον ΚΔΟΑ (Κτηνώδης Δυναμη, Ογκώδης Άγνοια) - Η Ιστορία κουρεμένο μου Χρυσαυγιτάκι αρχίζει από τη στιγμή που υπάρχουν γραπτά μνημεία. Πριν, όντως έκαναν κουμάντο οι Κασιδιάρηδες. Στις σπηλιές.

Ε.Μ.