Tuesday, April 15, 2014

Δήλωση υποψηφιότητας της Αλεξάνδρας Μωυσίδου με την Συνεργασία Πολιτών


Στις δημοτικές εκλογές έχουμε την επιλογή να ψηφίσουμε ως τρεις δημοτικούς συμβούλους από την δημοτική μας ενότητα και ως έναν από όλες τις άλλες ενότητες. Για την "εκτός" ψήφο μου έχω επιλέξει την μηχανικό Αλεξάνδρα Μωισίδου. Εδώ η δήλωση υποψηφιότητας της.

''Αν και δεν ανήκω στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξα να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου  Σπυρίδη, γιατί με κέρδισαν το ήθος, η εντιμότητα και η ακεραιότητά του, στοιχεία που θα πρεπε να αναζητούμε σε κάθε υποψήφιο Δήμαρχο, αλλά και δημοτικό σύμβουλο.
Πιστεύω ότι είναι πραγματικά μια διαφορετική πρόταση, στην τοπική αυτοδιοίκηση. 
Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που όμως έχει άποψη και την εκφράζει, όπως έκανε πολλές φορές και ως αντιπολίτευση.
Πέρα από εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια, εξαγορές, εκβιασμούς, ζητά την ψήφο των συμπολιτών του με μοναδικό του όραμα έναν καλύτερο δήμο για όλους μας!
Όραμα που θα πρεπε να χουμε όλοι οι Δημότες αλλά δυστυχώς οι μισοί έχουμε αποδεχτεί ότι έτσι είναι τα πράγματα και τίποτα δεν πρόκειται ν αλλάξει, κι οι υπόλοιποι περιμένουμε από τους άλλους να τα αλλάξουν (χωρίς την παραμικρή δική μας συμμετοχή!)
Νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσουμε τις γκρίνιες, την μιζέρια και τις αλληλοκατηγορίες για την κατάσταση του Δήμου. Είναι καιρός να προσπαθήσουμε όλοι μας, για να αλλάξουμε τον τόπο που ζούμε και τις ζωές μας προς το καλύτερο. Και νομίζω ότι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, μας δίνει την ελπίδα (αλλά και την δυνατότητα) ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε όταν ο στόχος είναι κοινός. 
Ο συνδυασμός της συνεργασίας πολιτών αποτελείται από άτομα με καθαρό «ποινικό μητρώο» στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αν θέλουμε λοιπόν να αλλάξουμε τον τόπο, ας βάλουμε στην άκρη όσους είναι υπεύθυνοι για την παρούσα κατάσταση κι ας δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους που πάνω από κάθε ιδιοτελή στόχο, βάζουν το καλό του τόπου τους και των συμπολιτών τους. ''
Καλή επιτυχία στον συνδυασμό !!!

No comments: