Tuesday, June 7, 2011

Πλαστογραφία στο Δήμο Μελικης ;;

Χθες παρακολούθησα όλο το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρείας το όποιο παρακολούθησε και πολύς κόσμος αλλά και πολλά μέσα ενημέρωσης . Ο Χάρης Μοχλας κατέγραψε σε βίντεο σχεδόν όλη την συνεδρίαση και σε λίγο θα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να τα δει.
Ως πολίτης όμως θα ήθελα να κάνω δυο δημόσια ερωτήματα.
Πρώτο:
Αν αληθεύουν έστω και τα μισά από όσα ειπώθηκαν για την λειτουργία των Καποδιστριακών δήμων και τις πρακτικές που ακολουθούσαν και δεν τιμωρείται κανείς, τότε έχουμε ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πως έπιασε πάτο αυτή η χώρα. ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ;;
και δεύτερο:
Ο πρώην δήμαρχος Μελικης κ Καρελης οφείλει να απαντήσει στην ερώτηση που του έκανε ο κ. Ματσουκας για το αν είναι δική του ή όχι η υπογραφή σε απόφαση πρόσληψης υπαλλήλου. που είναι παράτυπη συμφωνά με όλες τις ενδείξεις. Αν είναι δική του τότε έχει σοβαρή ευθύνη . Αν όχι, τότε τίθεται θέμα πλαστογραφίας. Το γεγονός ότι δεν απάντησε χθες, τον άφησε έκθετο για άλλη μια φορά. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΕΛΗ ;;;

2 comments:

Anonymous said...

Εσείς Κ. Λιολιόπουλε... εκεί δεν ήσασταν???? Δεν είχατε την διάθεση ή δεν γνωρίζατε τον ρόλο και τις ευθύνες της.. αντιπολίτευσης????

Nikos Lioliopoulos said...

Εδω ημουν. Τα δυο χρονια που ημουν δημοτικος συμβουλος πριν παραιτηθω δεν εκανα και τιποτα αλλο απο το να τα λεω.Για τον διορισμο ολων των οικοιων καρελη και Χαλκιδη, στο δημο και αλλου, τηιςτων αμμοληψειες, τα προεκλογικό χρημα, τους εργολαβους, τις απ ευθειας αναθεσεις, τα παντα.
Δυστυχως ημουν μονος. Εντελως μονος το λεω για αλλη μια φορα. Τοτε ηταν ολοι μια γροθια στην παραταξη Καρελη-χαλκιδη, ενω ο Βενιοπουλος δεν μιλουσε. Καποιες χλιαρες φωνες απο τον Θεοδωρακοπουλο στην αρχη μονο, που ομως σταματησαν νωρις..