Friday, July 25, 2008

Υπάρχει ζωή στο Πασοκ ;

Υπάρχει ζωή στο Πασοκ ;
Δύσκολη ερώτηση . Χωρίς απάντηση ,όπως και τόσες άλλες ίδιες ερωτήσεις.
Υπάρχει ζωή στον Άρη;
Υπάρχει θεός;
Υπάρχει ελπίδα ;
Υπάρχω και όσο υπάρχεις θα υπάρχω, κ.ο.κ.
Ερωτήσεις χωρίς απάντηση , όπως αυτές έτσι και αυτή.
Υπάρχει ζωή στο Πασόκ ;

Είδα σήμερα ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πασόκ Ημαθίας.
Απίστευτο, Το μωρό μίλησε! Το μωρό έκανε αγκου!
Σε ευχαριστώ θεέ μου , μου έδωσες μια απάντηση . Τουλάχιστον σε αυτό το ένα αμείλικτο ερώτημα.
Ναι φίλοι μου, υπάρχει ζωή στο Πασοκ! Υπάρχει Πασόκ ! Ζει…
Κάπου μεταξύ Ουρανουπολης , Πάρου, και …Παρισίων,
--> -->

βρήκε λίγο χώρο για να αναπνεύσει . Ποιος; Το πασόκ . Το Πασόκ Ημαθίας έστω.

Η ανακοίνωση περιγράφει σωστά και εμπεριστατωμένα τη ληστεία που γίνεται σε βάρος μας στο θέμα του αγροτικού πετρελαίου.
Παραθέτω δυο αποσπάσματα της ανακοίνωσης , την αρχή και το τέλος.

«Αγρότες, Αγρότισσες, Παραγωγοί αγροτικών προϊόντων, καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά τον πρωθυπουργό της χώρας Κωνσταντίνο Καραμανλή για τον εμπαιγμό του αγροτικού κόσμου στο θέμα της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ) για το πετρέλαιο κίνησης που χρησιμοποιούν τα αγροτικά μηχανήματα. Ο πρωθυπουργός των μεγάλων λόγων, ο πρωθυπουργός του «όλα τα λεφτά, όλα τα κιλά», αφού ανάγκασε όλους τους αγρότες να χρησιμοποιούν στα αγροτικά τους μηχανήματα το ακριβό πετρέλαιο υποσχόμενος σύντομη επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης, εξαφανίσθηκε ως συνήθως στο θέρετρο της Ραφήνας αδιαφορώντας για τις συνέπειες και τις επιπρόσθετες δυσκολίες που προκάλεσε η απόφαση αυτή στις αγροτικές οικογένειες, σε μια εποχή με τρομακτική αύξηση του κόστους παραγωγής εξ αιτίας της τεράστιας αύξησης της τιμής του πετρελαίου αλλά και των αγροεφοδίων.»

«...Καλούμε τον κάθε παραγωγό μικρό ή μεγάλο να αντιδράσει στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του ρόλου και του μόχθου του. Να αντιδράσει στην τεράστια κλοπή του εισοδήματος του που επιχειρείται από την Κυβέρνηση των λίγων. Τα στοιχεία είναι αδιάψευστος μάρτυρας μιας κατάφωρης αδικίας εις βάρος μας από μια κυβέρνηση που είναι καλή μόνο στα λόγια και την επικοινωνία. Και δυστυχώς για μας η χρονιά αυτή δεν είναι προεκλογική. Αρκετά πια!! Σας καταλάβαμε».
Ολόκληρο το κείμενο εδώ.

Για τους ληστές του μόχθου μας, τους κυβερνώντες, δεν μπορώ να πώ περισσότερα. Δεν θέλω να χαλάσω την καλή διαγωγή του ιστολογίου μου!
Η ανικανότητα τους ήταν γνωστή σε όλους . Αλλά για το θέμα του αγροτικού πετρελαίου δεν μπορώ ακόμη να αποφανθώ . Έγκλημα εκ προθέσεως ή εγκληματική ανοησία. Η ιστορία θα αποφανθεί. (μόνο που αργεί λίγο ως… ιστορία!).

Θα πω όμως κάτι και για τους ανύπαρκτους της αξιωματικής , τρομάρα μας ,αντιπολίτευσης.
Ήρθε λέει κλιμάκιο στην Ημαθία προ ημερών . Όποιος το είδε ας μου στείλει …μέιλ ! Ήρθε κεντρικό στέλεχος εκπρόσωπος του κόμματος .Και που λέτε να τον πήγαν φίλοι μου ;
Στην ΕΑΣ! Ναι στην ΕΑΣ οι αθεόφοβοι. Αλλά θα μου πείτε που να τον πήγαιναν ,αγροτικοί σύλλογοι δεν υπάρχουν, συνεταιρισμοί σοβαροί δεν υπάρχουν, ενώσεις παραγώγων επίσης .
Ευτυχώς που έδωσαν συνέντευξη τύπου( να δούμε και καμιά φωτογραφία ρε παιδάκι μου!)
Και βέβαια να έκαναν μια σύναξη αγροτών κάπου, ούτε λόγος . Κανείς δεν θα πατούσε .
Γιατί οι αγρότες ξέρουν…

Υ.Γ. χθες απάντησα και στη δημοσκόπηση της Kapa research Που μου ηρθε στο μέιλ . Ξέρετε, αυτή με τα πονηρά ερωτήματα (όσοι δεν ξέρετε διαβάστε εδώ ) .
Η ανάγκη για ένα νέο πολιτικό φορέα είναι πλέον επιτακτική Σε αυτό πιστεύω να συμφωνούμε όλοι . Το υπάρχων πολιτικό σύστημα δεν εκφράζει παρά ελάχιστους.
Εγω πάντως θα το ήθελα πολύ , να δώ κάτι νέο να δημιουργείται
Αλλά ποιος θα κάνει τον νέο φορέα. Ο Βγενόπουλος ή η Γιάννα;

Αλλοίμονο …

Υ.Γ.2 (προς φίλη ζανζιβάρη). -17!

20 comments:

αγροτης !!! said...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΜΕ : ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝΕ !!!
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ,
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ , ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ , Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΖΕΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΝΗΛΙΑ ,,,

takola said...

Το γεγονός πως αναφέρεις δυο μεγαλοεπιχειρηματίες ως τους πιθανότερους (ή καταλληλότερους;;) δημιουργούς ενός νέου πολιτικού φορέα δείχνει κατά τη γνώμη μου το μέγεθος της κρίσης. Επόμενο στάδιο της κατάντιας μας θα είναι ο Μπερλοσκούνι ελληνικού τύπου.

Μετά απ' όλ' αυτά, ίσως να μην άξιζε και τόσο χλευασμό ο Κώστας Ζουράρις, όταν στην συγκέντρωση των Παοκτσήδων στην Καμάρα άρχισε να αναφωνεί δείχνοντας προς το ΘΟΔΩΡΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ "Νά' τος νά' τος ο Πρωθυπουργός"!

Anonymous said...

@Yes!!! Έτσι μπράβο!!! Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!
Όσο για το ΠΑΣΟΚ Νίκο μου, σκούρα τα πράγματα. Δεν βλέπω απο πουθενά φως στο τουνελ. Πολύ φοβάμαι ότι μέσα στο χειμώνα, το αργότερο στις ευρωεκλογές θα βγούν μαχαίρια και στιλέτα και θα σημαδεύει ο ένας το μάτι του άλλου.

TeddyBoy said...

Αμερική θα γίνουμε!

Τα κόμματα που θα μπαίνουν στη βουλή θα είναι κεντροδεξιά, δεξιά και δεξιότερα..

Nikos Lioliopoulos said...

Τι τα θέλα τα πολιτικά καλοκαιριάτικα !
@ Αγρότης.
Δεν αντιδρά κανείς , αυτό είναι το χειρότερο. Ο λαος αποχαυνωμένος στα πρωινάδικα και στ μεσημεραδικα. Αν πας να μιλήσεις γίνεσαι γραφικός .Που θα πάει αυτό ρε γαμωτο;
Δεν ξερω τι γίνεται στις πόλεις αλλά εδώ στα χωριά η κατάσταση είναι απελπιστική

Nikos Lioliopoulos said...

Μιρκο,
Αλλοίμονο φίλε. Η κατάντια του πολιτικού συστήματος , προσωποποιημένη, στον Βγενόπουλο η στη Γιάννα. Σε αυτή τη χώρα φίλε μου , ούτε να ονειρευόμαστε δεν μας αφήνουν . Έχουν αγοράσει και τα όνειρα μας οι …Βγενόπουλοι.
Παντως ο Ζουράρις που αναφέρεις είναι γενικώς …αξιοχλευαστος .

Αντε έρχομαι και από τα λημέρια σου να μάθω κανένα νέο για τον Παοκ . Σαν κάτι πάει να γίνει; Ή μου φαίνεται;

Nikos Lioliopoulos said...

@zanzibar:
Keep loosing ,φιλεναδα!
Και εγώ το φοβάμαι πολύ αυτό . Φοβάμαι και ελπίζω μαζί ...

@teddyboy:
καλως ηρθες στα λιμέρια μου.
Δεν νομίζω να γίνει αυτό. Το κακο είνα οτι θα έχουμε μόνο δεξιά και "αριστερα" κόμματα. Πλήρης αδιέξοδο δηλαδη...

Anonymous said...

Είπε ο Νίκος:
....¨Ήρθε λέει κλιμάκιο στην Ημαθία προ ημερών . Όποιος το είδε ας μου στείλει …μέιλ ! Ήρθε κεντρικό στέλεχος εκπρόσωπος του κόμματος .Και που λέτε να τον πήγαν φίλοι μου ;
Στην ΕΑΣ! Ναι στην ΕΑΣ οι αθεόφοβοι. Αλλά θα μου πείτε που να τον πήγαιναν ,αγροτικοί σύλλογοι δεν υπάρχουν, συνεταιρισμοί σοβαροί δεν υπάρχουν, ενώσεις παραγώγων επίσης .
Ευτυχώς που έδωσαν συνέντευξη τύπου( να δούμε και καμιά φωτογραφία ρε παιδάκι μου!)
Και βέβαια να έκαναν μια σύναξη αγροτών κάπου, ούτε λόγος . Κανείς δεν θα πατούσε .
Γιατί οι αγρότες ξέρουν…

Υ.Γ. χθες απάντησα και στη δημοσκόπηση της Kapa research Που μου ηρθε στο μέιλ . Ξέρετε, αυτή με τα πονηρά ερωτήματα (όσοι δεν ξέρετε διαβάστε εδώ ) .
Η ανάγκη για ένα νέο πολιτικό φορέα είναι πλέον επιτακτική Σε αυτό πιστεύω να συμφωνούμε όλοι . Το υπάρχων πολιτικό σύστημα δεν εκφράζει παρά ελάχιστους.
Εγω πάντως θα το ήθελα πολύ , να δώ κάτι νέο να δημιουργείται
Αλλά ποιος θα κάνει τον νέο φορέα. Ο Βγενόπουλος ή η Γιάννα;

Αλλοίμονο … ¨

Ρωτώ τωρα εγώ ο αφελής με την σειρά μου ... 1)Κακό ειναι που πήγε στην ΕΑΣ?
2)Δεν υπάρχουν σοβαροί συνεταιρισμοί? Αν αφήσουμε έξω τον Α.Σ. Μελίκης τί άσχημο έχουν οι Α.Σ Μέσης και Αλιάκμωνα? και πως ειναι οι σοβαροί Συνεταιρισμοί? όπως τους εννούν οι κομματικοί μηχανισμοί? φερέφωνα?
3) (να το παίξω λίγο κακός δεξιός....) όταν επί Σημίτη επιτράπηκε στους αγρότες να χρησιμοποιούν κόκκινο πετρέλαιο (που το κάνανε ουτως ή άλλως δλδ στην ουσία δεν κερδίσανε τιποτε) με παράλληλη μειωση του συντελεστη επιστροφής ΦΠΑ μίλησε ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας για κλοπή από την τσέπη του αγρότη ή πανυγύρισε (και κυρίως το φερεφωνο ΕΑΣ Βεροίας δια του περιοδικού που εκδίδει ) τα τεράστια κέρδη που θα αποκομίσουν οι αγρότες από αυτό το νεο μετρο?

Νίκο μου σε εκτιμώ αφάνταστα αλλά, δεν ξέρω, όταν ακούω ανακοινώσεις από κομματικά όργανα (δεξιάς, κέντρου και αριστεράς) τις θεωρώ τόσο υποκειμενικές που ο απλός χαρακτηρισμός ¨α τους γελοιούς, τι πετάξανε πάλι¨ είναι ο επιεικέστερος!!!! Η χρεωκοπία των κομματικών οργανώσεων (που είμαστε σχεδόν ΕΜΕΙΣ) θεωρώ οτι δεν περιγράφεται.... και κάθεσαι και γράφεις (δεν ξερω αν το πιστευεις κιόλας ) οτι το μωρό εκανε αγκού!;! !!! Το μωρό Νίκο πρέπει πάντα να κάνει αγκού και όχι μόνο οταν είναι αντιπολίτευση η μαμά, για να ειναι και αξιόπιστο αλλιώς -συγνώμη- αλλά δεν αντεχω θα το γράψω ειναι για τον π@@@τσο (το oποιοδήποτε μωρό ετσι;)
Και δηλαδή τωρα που αυτή η οργανωση εβγαλε μια ανακοινωση εμεις τι πρεπει να κανουμε; Παλαμάκια; να τα κάνουμε τότε... κλαπ, κλαπ και κλουπ....

Δεν ξερω οταν ακουω τετοια πράγματα βγάζω οχι ενα αλλα πολλά σπυράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και με φαίνεται αδιανόητο να καθόμαστε να ασχολούμαστε με κατι τετοιους τύπους!!!
και επιπλέον αφού αφήνουμε αυτες τις οργανώσεις να λειτουργούν οπως λειτουργούν (στηρίζοντας το κομμα και οχι ασκώντας κριτική πρωτα στο ιδιο το κομμα και μετα στο αντιπαλο κομμα, ή επιδιώκωντας πρώτα τα ατομικά συμφέροντα τα οποία θα επιτευχθουν μεσω της κομματικής πειθαρχίας) θα θέσω και το τελευταιο ερώτημα (για να μην σας κουράζω κιολας):
Είμαστε σίγουροι οτι θα μας ενοχλήσει ενα κομμα που θα ανήκει στον Βγενουσκόνι ή στην Αγγελοπουλουσκόνι;

Πρωτα ας δουμε το σπίτη μας και μετά ας απορρίψουμε του γειτονα!!!!!!!!!

Anonymous said...

Και για να απαντήσω και το ερωτημα..

Σαφως και υπάρχει ζωή στο οποιδήποτε κομματικό σύστημα...
Τωρα αν θα την πούμε φυτοζωή ή συμφεροζωή αποφασίστε εσεις σε μια νεα δημοσκόπηση....(οπως εκεινη για την ελληνική επαρχία)

VAD said...

Αμάν,βρε Νίκο μου,καλοκαιριάτικα!Ο Μέγας ΑΝΔΡΕΑΣ-τι Μέγας,ΜΕΓΙΣΤΟΣ!-είχε πει το ανεπανάληπτο:-Δε θα χαλάσουμε τα μπάνια του λαού για εκλογές μεσοκαλόκαιρο!
-Δε λέω,εκτιμώ τον έντονο προβληματισμό σου,αλλά καλοκαιράκι του θεού,βρε αερφέ,πολύ συγχυσμένο σε βλέπω!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,τα προβλήματα ορατά,η λύση μακριά,ελπίζω όμως,αλλά περισσότερο προβληματισμό από Σεπτέμβρη...Ασε τώρα...

Nikos Lioliopoulos said...

@ VAD :
ασπάζομαι αμέσως την προτροπή σου ,
είπα απλώς να θυμηθώ για λιγο τον παλίο μου εαυτό :))
Δεν το ξανακάνω!!!
Υ.Γ. κρατάω το οτι συμφωνείς.

Nikos Lioliopoulos said...

Γρηγόρη , Εχω πολύ ασχημη εικόνα για την ΕΑΣ (και δεν ειμαι ο μόνος)αλλά δεν εχω διάθεση να πω περισσότερα . Ισως αργότερα γράψω κάτι για αυτους.
Ελάχιστοι είναι οι συνεταιρισμοί που ανταποκρίνονται στο ρόλο τους .Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν , αλλά είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.
Για το πετρέλαιοδεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι εξισώνεις τα λάθη του Σημίτη, με την τεράστια κλοπή που γίνεται σε βάρος μας αυτό τον καιρο.
Όταν θα πάς να οργώσεις τα χωράφια σου έλα να με βρείς.
Μαλλόν δεν κατάλαβες το πνευμα μου . Εγώ ήθελα να πώ ενα μπράβο στην ΝΕ για την ανακοίνωση και την έκπληξη μου, γιατι δεν περίμενα τίποτε από αυτούς. και δεν είμαι απο αυτούς που χτυπάν εύκολα παλαμάκια . Οπως ξερω καλά οτι δεν είσαι και εσυ.
Καλημέρα

tractatus said...

Αγαπητέ Νίκο, νομίζω οτι απλά οι 'σύντροφοι' έχουν συνηθίσει στις 'αρπαχτές' (ας μου επιτραπέι ο όρος)και ειδικά το καλοκαίρι, μιάς και η πολιτική είναι πλέον διεκπεραιωτική σ' ενα μικροαστικό κόμμα όπως εξελίχθηκε το ΠΑΣΟΚ. Φυσικά λυπάμαι γι' αυτό αλλά αναρωτιέμαι κι εγω όπως κι εσύ κι άλλοι τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία; Ποιό νέο πολιτικό ανθρώπινο δυναμικό και με ποιούς όρους (δημιουργία νέου και ποιού κόμματος) μπορεί να αρχίσε ο πολίτης να ξαναβγρίσκει τη χαμένη ελπίδα....Θέλει χρόνο και υπομονή και δεν ξέρω αν θα φανεί αυτό στο άμεσο μέλλον για όλους αυτούς του λόγους που λές....προς το παρόν η ραστώνη συνεχίζεται και θα συνεχίζεται ελλείψει ιδέας και οράματος...αυτό έχει διαπεράσεί, άλλωστε, και τη κοινωνία που απλά τσουλάει...στις διακοπές μάλιστα τσουλάει προς τον κατήφορο με μεγάλη ευκολία λόγω αντιηλιακού....:)(

altpolitik said...

''Η ανάγκη για ένα νέο πολιτικό φορέα είναι πλέον επιτακτική Σε αυτό πιστεύω να συμφωνούμε όλοι''

Όχι όλοι...
Ούτε είναι ανάγκη επιτακτική
η δημιουργία νέου κόμματος.
Ανάγκη είναι η συμφωνία-δέσμευση
για δημιουργία κανόνων διαφάνειας
και η ανανέωση των κομμάτων.
Αυτό δεν θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζονται κοινή προσπάθεια, συμμαχίες και έναν ''οδικό χάρτη''
για την διαφάνεια, για παράδειγμα.
Τα κόμματα του λεγόμενου δικομματισμού
δεν είναι και για πέταμα. Μη βάζουμε
νερό στο μύλο του εγχώριου Μπερλουσκονισμού και των εχθρών της
Δημοκρατίας που σαν φαντάσματα
επιστρέφουν στα παράθυρα των δελτίων
των 8 για να επιβεβαιώσουν το λαίκό ρητό ''ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται"...

Laplace said...

να τον κανουν οι Bloggers καλυτερα,απο το να τον κανει η Γιαννα..χαχαχα
καλο ΣΚ φιλε Νικο

Ένα γελαστό απόγευμα said...

Έλα Νικόλα μου,
μες την απαισιοδοξία είσαι!
Φυσικά κι υπάρχει ζωή αρκεί να θες να τη δεις. Πηγαίνοντας τα πράγματα προς μια αυτοκάθαρση δεν είναι δυνατόν να κινητοποιούνται όλοι!
Δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί που θα τους κοπεί το κεφάλι και σίγουρα δεν έχουν λόγο να δείχνουν κάποια πολιτικολαϊκή κινητικότητα!
Οι πολιτικοί είναι (σαν τα) φίδια.
Ντερλικώνουν ολόκληρο το θύμα και μετά μένουν ακίνητοι ώσπου να χωνέψουν.
Πάντως καλό είναι που 'χει ξυπνήσει (ναι,ναι) ο κοσμάκης και φωνάζουν όλοι εκλογές για το Σεπτέμβρη.
Ας φτιάξει κι ο Γιώργος
το νέο ΠΑΣΟΚ>
Για τις παπαρολογικές δημοσκοπήσεις...τι να πω;
Εμένα κι όσους ξέρω δε μας έχει ρωτήσει κανείς κερατάς τίποτα.
Τα συμπεράσματα των γκάλοπ βγαίνουν από περιοχές που 'χε υψηλά ποσοστά η κυβέρνηση.
Ο νοών νοεί τω!

Nikos Lioliopoulos said...

Ελένη χαιρομαι πολυ για το σχόλιο σου ,για χιλιάδες λογους.
Κοινοί οι προβληματισμοί μας λοιπόν. Δεν πιστευω πολύ οτι το Πασόκ μπορεί να πάρει τις πρωτοβουλίες που θέλουμε . Μια μια σειρα απο λόγους, επι τροχάδην αναφέρω, κυβερνητικό παρελθόν(σε κάποιος μονο τομείς), ανυπαρξία ανανέωσης, ακουσία ταύτιση με τις αριστερίστικες πρακτικές του Συν σε πολλά ζητήματα, αποστροφή του κόσμου σε διάφορα στελέχη, εσωκομματική γάγγραινα, και πολλά ακόμη.
Ισως στο παρα πέντε να γίνει ενα θαύμα . Ίσως περιμένω κάτι απο τον Γιώργο, ισως...
Δεν ξέρω...

Nikos Lioliopoulos said...

@ altpolitik:
Να σαι καλά που πέρασες απο τα μέρη μου και μου έδωσες την ευκαιρία να γνωρίσω το μπλόγκ σου. Διαβάζοντας απι τροχάδην τις αναρτήσεις, είδα οτι εχουμε πολ΄α κοινα σημεία. Συχνά θα τα λέμε λοιπόν.
Στην επόμενη μου ανάρτηση θα εχουμε περισσότερα να πουμε για τον νέο φορέα . Εκεί θα αναπτήξω καλύτερα τις απόψεις μου.
Χάρηκα πολυ που ανταμώσαμε παντως.
@ Laplace 78 :
Τελικά δεν ειναι και ασχημη ιδεα. Το κόμμα των Μπλογκερς!!! Θα θυμάσαι οτι το είχα σχεδόν ονειρευτεί αλλά με τον ΓΑΠ μαζί. Πειραζει;
:)

Nikos Lioliopoulos said...

Στέλιο, σα να σου αςρεσε και σενα το ονειρο με τον Γιώργο και το νεο κομμα,ε;:)
Εγω πάντως δεν αμφισβητώ τις δημοσκοπήσεις.
Πρισσότερα όμως στη νέα ανάρτηση ,αργά απόψε ή μάλλον αύριο.
Θα σε περιμένω...
Υ.Γ. καλο αυτο με τα φίδια!

tractatus said...

Νίκο καλημέρα.
Χαίρομαι που χάρηκες για το σχόλιο αν και πρέπει να ξέρεις οτι η πολιτική είναι πάντα το επίκεντρο των περισσότερων σχολίων μου μιάς και είναι ένα θέμα που με ενδιαφέρει για συζήτηση και ανταλλαγή αλλά κι ένα θέμα που μπορώ αντικειμενικά να γνωρίζω κάποια πράγματα. Οπότε μιάς και έθιξες αυτό το περίφημο ερώτημα: Που πάμε; θεώρησα κι κι εγω σκόπιμο να καταθέσω την άποψή μου. Και φυσικά συμφωνούμε οτι τα πράγματα είναι σε εξέλιξη και ο,τι τίποτα ιδιαίτερο δεν εμπνέει ακόμα τους πολίτες να συμμετάσχουν και να διεκδικήσουν στη πολιτική. Υα δούμε...θέλει χρόνο. Νάσαι καλά!