Monday, June 2, 2008

H οικολογικη ομαδα Βεροιας ζωντανα στο MEGA.

Η οικολογική ομάδα Βέροιας και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ημαθίας υποδέχονται τον παρουσιαστή του MEGA Δημήτρη Καμπουράκη σε μία ζωντανή σύνδεση από τον Αλιάκμονα. Συζητούν για τα προβλήματα , και τα κατά καιρούς εγκλήματα που διατελούνται στην μαγική αυτή περιοχή. Τα πλάνα δείχνουν την σπάνια ομορφιά του τοπίου, ενώ ο Επικεφαλής των Οικολόγων Νικος Ασλάνογλου απελευθερώνει ζωντανά ένα γεράκι. Αξίζει να το δείτε.
Το βιντεο βρίσκεται στο ιστολόγιο της οικολογικής ομάδας,http://noikveria.blogspot.com/.




Online Videos by Veoh.com

5 comments:

Anonymous said...

Δηλαδή για να ακούσουμε χωρίς φτισίδια δύό πραγματικές αλήθειες, πρέπει να βγούν οι Οικολόγοι; Που είναι οι κομματικές οργανώσεις στο Νομό μας; Είδα το βίντεο δυο φορές. Ήρθε ο ίδιος ο Καμπουράκης απο Αθήνα και μιλούσαν για μισή ώρα περίπου. Μισή ώρα στο ΜΕΓΚΑ; Πάνε καλά; Τούς είδα και σε άλλα κανάλια στο παρελθόν. Βγγαίνουν όποτε θέλουν όπου θέλουν; Μπορεί να το κάνει όποις νάναι αυτό; Απο τους πολιτικούς μας, μπορεί κανένας; Μήπως και ακούσει κάποιος στην Αθήνα για το τι γίνεται στην Επαρχία. Κι δεν λέγανε αρλούμπες. Τι να πώ. Βουλευτές και Δήμαρχοι δεν μπορούν κι αυτοί μπορούν. Μισή ώρα στο ΜΕΓΚΑ; Δεν είμαστε καλά.

Nikos Lioliopoulos said...

Βγαίνουν γιατί μόνο αυτοί μιλάνε φίλε μου .τα λέει κανείς άλλος και δεν το ξέρω; τα κανάλια παίζουν θέματα, και δυστυχώς τα θέματα στην περιοχή μας λίγοι τα βγάζουν προς στα έξω. και ποτέ -οπός σωστά λες-οι πολιτικοί μας. Οι άνθρωποι αξίζουν συγχαρητήρια.
Τωρα για τις κομματικές οργανώσεις τι να πει κανείς. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα παιδιά του Συνασπισμού και βγάζουν κάποια θέματα. απο τη δική τους σκοπιά βέβαια , είτε συμφωνούμε είτε όχι.Λυπάμαι που το λεω αλλά έτσι είναι . Κοίτα το μπλόγκ τους: http://synimathias.blogspot.com/
Μπράβο τους

tzonakos said...

Εξαιρετικό το θέμα Νίκο.
Πολύς κόσμος δεν ξέρει λεπτομέρειες ουτε χει ευκαιρία να δει απο κοντά τις ομορφιές του Αλιάκμονα.
Αυτα τα θέματα έπρεπε να παίζονται περισσότερο και απο διάφορα κανάλια, σε διάφορες ώρες.
Το πρωί δουλεύουμε, πώς να το δούμε ;

tzonakos said...

Καλησπερα κιόλας, ξέχασα :)

Nikos Lioliopoulos said...

Γεια σου τζονάκο. Ναι όντως ο Αλιάκμονας είναι υπέροχος αλλά εμείς κάναμε τα πάντα για να τον ασχημίζουμε χρόνια τώρα. Σκουπίδια , χωματερές αμμοληψίες. Τα πάντα .Και σαν να μην έφταναν όλα ,αυτά, Τζονάκο μου αποφάσισαν να κάνουν και χυτά οι αθεόφοβοι μέσα σχεδόν στην κοινή σε μια υπέροχη περιοχή σαν αυτη που βλέπεις. ευτυχώς όμως η αντίδραση της κοινωνίας-ποιας κοινωνίας δηλαδή απο λίγους ¨τρελους" ξεκίνησαν ολα- φαίνεται να το σταματάει. και για αυτό οφείλουμε ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτους τους ανθρώπους . Πρωτα απο όλα στον κ.Ουρσουζίδη που βλέπεις στο βίντεο και φυσικά στους οικολόγους.