Sunday, May 4, 2008

Υποψηφιος για τη Νομαρχιακή επιτροπή Πασόκ Ημαθίας.



Ανακοινώνω στους φίλους του μπλόγκ την υποψηφιότητα μου για την Νομαρχιακή Επιτροπή Πασόκ Ημαθίας στις εκλογές της 18 Μαίου. Πιστός στης αρχές και στα οράματα του προέδρου μας Γιώργου Παπανδρεόυ, αλλά και αναλογιζόμενος την ανάγκη για εντονότερη εκπροσώπηση των κατ' επάγγελμα αγροτών στα όργανα παραγωγής πολιτικής , ζητώ την ψήφο των συντρόφων της Ημαθίας.
Επίσης, ολοκληρώνοντας την θητεία μου ως Γραμματέας της Δημοτικής οργάνωσης Πασόκ Μελίκης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν στο έργο μου και να υποσχεθώ οτι θα συνεχίζω να αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος για την ενίσχυση των δημοκρατικών δυνάμεων στον τόπο μας.
Νίκος Λιολιόπουλος.

14 comments:

αντωνης said...

Καλη επιτυχια Νικο!!!
Απο την καρδια μου στο ευχομαι.

:)))

Greek Rider said...

@Νίκο σου εύχομαι καλή επιτυχία. Και να υποστηρίζεις το blogging με κάθε ευκαιρία!

Homo Sapiens said...

Ευχές για επιτυχία και από μένα!
Καλή συνέχεια με πλούσια κοινωνική δράση και ...νέες αναρτήσεις!!

Meropi said...

Άντε Νίκο μου καλή επιτυχία. Είσαι ανοιχτόμυαλος και καλοπροαίρετος και μόνο καλό θα προσφέρεις.

Anonymous said...

Νίκο, καλή επιτυχία και από μένα!Και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, ελπίζω να μη σε χάσουμε από την blogoσφαιρα!

Nikos Lioliopoulos said...

Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για τις ευχές. Πάντως καλά το μαντέψατε , το δίλημμα είναι σκληρό: Μπλόγκερ με ονοματεπώνυμο ή πολιτικός. Με κέρδισε προς στιγμήν το δεύτερο αλλά όχι εις βάρος του πρώτου(ελπίζω)! γιατι καταλαβαίνεται τι επιπτώσεις έχει κάποιος που κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις γραπτώς όπως κάνω συχνά σε αυτο εδώ το μπλόγκ. Ειναι αλήθεια οτι ενας πολιτικός πρέπει να είναι προσεκτικός και να τα έχει καλά με όλους ωσ πιθανούς μελλοντικούς συμμάχους!Έτσι δεν είναι φίλοι μου?
@ μερόπη , ναι μερόπη μου έχω αυτο το χτυπητό μειονέκτημα, έιμαι καλοπροαίρετος και μάλλον λιγάκι αγαθός, σίγουρα όμως πολύ ρομαντικός . Και αυτό είναι αυστηρώς ακατάλληλο για πολιτικό!
Σας ευχαριστώ

Nikos Lioliopoulos said...

Και βέβαια οι ευχές σας έχουν ιδιαίτερη αξία για μένα τώρα που σπάω το φράγμα των 10.000 επισκέψεων στο μπλογκ. Οταν έκλεισα την πρώτη μου χιλιάδα πετούσα από χαρά ,όταν εκλεισα 5 χιλιάδες καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι, ενω για τις δέκα σχεδίαζα πάρτι! Το πάρτι όμως μπορεί να περιμένει. Μπορεί να γίνει και στις 100.000,καλά να είμαστε!

Anonymous said...

Το πάρτυ θα γίνει με την εκλογή σου στη νομαρχιακή

tractatus said...

Νίκο μου κι απο εμένα τα καλύτερα...πρώτον επιτυχία στην εκλογή και δεύτερον μια καλή ομάδα για να κάνεις δουλειά!!!! Σε κάθε περίπτωση ελπίζω να μη σε χάσουμε απο το blog....και κοίτα να κάνεις ό,τι κάνεις με κέφι και να σου δίνει χαρά αλλιώς δεν αξίζει...:)

still-elate said...

...ελπίζω να έχεις σιδερένιο στομάχι!!!

όλα καλά να πάνε!!!

...και έχεις και προσκλησούλα!!!

Nikos Lioliopoulos said...

Ευχαριστώ παιδιά. θα κανω τον αγώνα μου και οτι προκύψει. Υπαρχουν πολλά στο πασόκ που δεν μου πολυαρέσουν αλλά νομίζω οτι σε κάθε περίπτωση αξίζει τον κόπο.
@ elate : συγνώμη αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πια η σκοπιμότητα του παιχνιδιού αυτού που τείνει να γίνει μόδα. Να γράψουμε λέει μια σκέψη ή κάτι τέτοιο. Μα αυτό ακριβώς δεν κάνουμε κάθε μέρα στα μπλόγκ μας? Ποια η ανάγκη να το κάνουμε και στο χαρτί? Για να δείξουμε και τον γραφικό μας χαρακτήρα?
Ασε που ο δικός μου δεν βλέπεται!

αγροτης !!! said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .... ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ,

still-elate said...

...ειναι το "ημουν κι εγω εδώ" Νικο...

αλλά δεκτόν βέβαια...

:-)))

Anonymous said...

Καλή επιτυχία!!
Το Πασόκ έχει ανάγκη από τέποιες φωνές
Θέλουμε άμεση ενημέρωση για τα αποτελέσματα