Thursday, March 20, 2008

Το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας στη Μελίκη.



Το χωριό μας έχει την τιμή να φιλοξενεί το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας για την παράσταση. Χάρηκα πολύ που έρχεται στην αίθουσα του δημαρχείου μας. Ηταν μια παράσταση που θέλαμε πολύ να δούμε εγώ και η Νίκη στη Βέροια αλλά δεν μπορέσαμε.
Αντιγράφω απο τον πληροφοριοδότη :

Τα Μονόπρακτα του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας στην Μελίκη

Τα τρία Μονόπρακτα του Ντίνου Ταξιάρχη, με τίτλο «Ζωηρά παιχνίδια», θα παρουσιάσει η Ελεύθερη – Ερευνητική Σκηνήτου ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, στη Μελίκη, το Σάββατο 22 Μαρτίου 2008 και ώρα 8.30 μ.μ., στο Δημαρχείο. Πρόκειται για τα Μονόπρακτα:
  • «ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΡΟΝΤΙΑ». Σκηνοθεσία και επιμέλεια: Ιωάννα Τσερκεζίδου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Θόδωρος Παπαδόπουλος και Λίλη Τέγου
  • «ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ». Σκηνοθεσία και επιμέλεια: Βιβή Νικοπούλου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Φίλιππος Φαρμάκης και Ελένη Θυμιοπούλου
  • «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΔΥΟ». Σκηνοθεσία και επιμέλεια: Οδυσσέας Γ. Γωνιάδης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Αντώνης Μομπαϊτζής και Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος.

2 comments:

Nikos Lioliopoulos said...

Πολύ καλή η χθεσινή παράσταση με καταπληκτικές ερμηνείες και από τους έξι ηθοποιούς. Η παράσταση παίχτηκε μπροστά σε 18 θεατές!. Αριθμός ντροπή για το χωριό μας . Δημ Σύμβουλοι 2 στους 17, εκπαιδευτικοί 2 απο πολλές δεκάδες, δημοτικοί υπάλληλοι :μηδέν.
Λοιποί παράγοντες :μηδέν!.Αυτοί είμαστε...

Homo Sapiens said...

Αγαπητέ Νίκο, χρειάζεται κόπος, χρόνος,μεράκι, ενημέρωση και παιδεία για την ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος για το θέατρο. Κάθε προσπάθεια είναι αξιομνημόνευτη και οφείλουμε να την αναδεικνύουμε. Εκεί μεταξύ άλλων είναι η προστιθέμενη κοινωνική αξία των blogger.