Friday, February 29, 2008

Νεα διαμαρτυρία της οικ.Ομάδας για τον Αλιάκμονα.


Την νέα ενέργεια της οικολογικής ομάδας Βέροιας την πληροφορηθήμαμε όλοι από τις εφημερίδες και τα κανάλια. Γενικά δεν είναι του γούστου μου τέτοιου είδους ενέργειες αλλά διστυχώς στην εποχή της Ζαχοπουλιάδας, και της απίστευτης μπαρουφολογίας για το press-gr και την πραγματική επανάσταση στον κόσμο της ενημέρωσης, μόνο έτσι είναι δυνατόν να κάνεις γνωστό ένα θέμα στο πανελλήνιο. Θα ήθελα επίσης να κάνω και ένα μικρό σχόλιο για το θέμα:

Το τι γίνεται στον Αλιάκμονα είναι γνωστό σε όλους μας. Τα έχουμε πεί πολλές φορές άλλωστε, και απο αυτό το μπλόγκ. Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να αντιληφθεί η τοπική κοινωνία το έγκλημα στον Αλιάκμονα είναι οι ακραίες ομολογουμένως ενέργειες των ανθρώπων της οικολογικής ομάδας. Πολλοί βιάστηκαν να τις καταδικάσουν όπως ο περιφερειάρχης και κάποιοι γνωστοί- και μη εξερεταίοι -των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Πόσοι όμως γνωρίζουν το πόσο μεγάλο έγκλημα γίνεται στο ποτάμι, οικολογικό αλλά και κυρίως οικονομικό. Ο δήμος μας χάνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ απο τις παράνομες αμμοληψίες και δεν κάνει τίποτε. Οι καταγγελίες υπάρχουν και είναι συγκεκριμένες και μάλιστα κατά συγκεκριμένων στελεχών του Δήμου Μελίκης οι οποίοι δεν κάνουν καν τον κόπο να απευθυνθούν στη δικαιοσύνη για να προστατεύσουν το όνομα τους. Να είναι αυτό ένα είδος αποδοχής άραγε? Δεν θέλω να το πιστέψω.
Και όσο για μας τους πολίτες αυτού του Δήμου? Αφήστε το καλύτερα . Μία πολύ πονεμένη ιστορία...

No comments: