Thursday, October 25, 2007

Εικόνες ντροπής στο Νομαρχιακο Συμβούλιο!


Για άλλη μια φορά ο Δήμος μας απασχόλησε αρνητικά την ειδησεογραφία του νομού μας αλλά και το πανελλήνιο.
Κατά τη διάρκεια του Νομ. Συμβουλίου όπου θα συζητιόταν και το θέμα των παράνομων αμμοληψιών ,οι "αμμολήπτες" επιτέθηκαν και χτύπησαν τον επικεφαλή της οικολογικής ομάδας της Βέροιας την ώρα που ίδιος ζητούσε επίμονα να προβληθεί το βίντεο με τα στοιχεία που ο ίδιος είχε καταθέσει για τις παράνομες αμμοληψίες. Να σημειωθεί οτι σε προηγούμενο συμβούλιο αποφασίστηκε ομόφωνα να προβληθεί το βίντεο αυτό.
Το πλήρες ρεπορτάζ από την εφημερίδα λαός:

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας κατήγγειλε παράνομους αμμολήπτες

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από το ρεπορτάζ στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA

Πρωτο θέμα αποτέλεσε και στο χθεσινοβραδινο δελτίο ειδήσων του σκαι.Στο ίδιο ρεπορτάζ ο προίστάμενος της κτηματικής υπηρεσίας περιγράφει και με ονόματα το φαινόμενο των παράνομων αμμοληψειών!Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις της Μελίκης τα πράγματα γίνονται πλέον ξεκάθαρα...

Η φωτογραφία είναι απο τo pliroforiodotis.gr

4 comments:

Anonymous said...

palikari o aslanogloy. Toy axizoyn sinxariritiria opws kai se esena gia to tharos soy !Eides to menos toys enantion toy ?oloi ploytizoyn stis plates mas nikola.

olganos said...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΙ; ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;;;;
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ.
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ………

Anonymous said...

Φωναζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης

Anonymous said...

bravo mages toys xalasate to party!!!