Monday, January 16, 2017

Ο Νίκος Λιολιόπουλος στα πρώτα 15 στελέχη της επιλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη

Γνωστά έγιναν τα πρώτα ονόματα από το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τη σύσταση του οποίου ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να αναδειχθούν νέα πρόσωπα που μέσω της επιτυχημένης σταδιοδρομίας τους θα μπορούν να προσφέρουν στο κόμμα ή στην κυβέρνηση.
Οι αιτήσεις που έφτασαν στην Πειραιώς μέσω της αρμόδιας ιστοσελίδας της ΝΔ ξεπέρασαν τις 1.300, ενώ από αυτούς 400 άτομα πέρασαν από το στάδιο της συνέντευξης.
Διευκρινίζεται πάντως ότι η ανάδειξη στελεχών μέσω του Μητρώου δεν συνεπάγεται απαραίτητα θέση σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ωστόσο, πολλά στελέχη θα μπορούσαν να προσφέρουν από κάποια θέση στον κρατικό μηχανισμό, σε περίπτωση που η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.
Τα ονόματα
Μεταξύ των προσώπων του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ βρίσκεται ο γιος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, Νικήτας, ο οποίος είναι στέλεχος της εταιρείας Nobacco, ο Βασίλης Ανδρικόπουλος, στέλεχος της εταιρείας Ολυμπιακή Ζυιθοποιία και ο Ροδιανός Αντωνακόπουλος, στέλεχος της ΤΕΡΝΑ.
Επίσης, ανάμεσα στα στελέχη είναι ο οδοντίατρος Τάσος Μυτόγλου, η δικηγόρος της εταιρείας RED Αθηνά Ψαράκη και ο Γιώργος Δημητρακόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής πληροφορικής και τηλεματικής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, ο Δημήτρης Σύρμου, η δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου Χαρά Γιαννοπούλου, ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Γιάννης Κούτρας, και οι Νίκος Λιολιόπουλος, Στέλιος Ορφανάκης και Γιάννης Μανώλης.

Φωτογραφία του Nikos Lioliopoulos.
Τη φωτογραφία ανέβασε σήμερα ο Νίκος Λιολιόπουλος στο facebook με το μήνυμα ''Δεν θα μπορούσα ούτε να το φανταστώ. Εστειλα το βιογραφικό μου στο ananeosi.nd.gr, πέρασα συνεντεύξεις μέσω Skype και χωρίς να έρθω σε καμία επαφή με κανέναν εκτός των υπευθύνων της διαδικασίας, βρίσκομαι σήμερα σε αυτή την πολύ τιμητική και υπεύθυνη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την μεγάλη τιμή στο πρόσωπο μου. Θα τον δικαιώσω!''.

Φωτογραφία του Nikos Lioliopoulos.
Η φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Λιολιόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με τη σημείωση: Σήμερα ηταν μια απο τις σημαντικότερες μέρες της ζωής μου. Αισθανομαι προσωπικά πολύ περήφανος . ( Περισσότερα την Κυριακη ) — στην τοποθεσία Νεα Δημοκρατια Πειραιως 62



Η φωτογραφία από το ρεπορτάζ της σημερινής έντυπης Καθημερινής

No comments: