Monday, January 20, 2014

Στο δημοτικό μας συμβούλιο. Τώρα!

Συνεδρίασε απόψε το δημοτικό μας συμβούλιο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς των πολιτών αφού παραδόξως είχε αρκετό κόσμο.
Θα κατέγραψω εδώ ορισμένες σκέψεις μου από την συνεδριαση.
Κατ αρχήν θα ήθελα να μεταφέρω την ικανοποίηση για το ότι υπάρχει επιτέλους υποψήφιος δήμαρχος που διεκδικεί τον δήμο με αξιώσεις. Πρόκειται για τον φίλο Παναγιώτη Γκυρινη,  ο οποίος έκανε εντυπωσιακή εμφάνισή με αξιόλογους συνδημοτες στο πλάι του.

 -Το σωματείο τετλοπαραγωγων έθεσε το θέμα για την μείωση της τιμής των τευτλων που θα.προκάλεσε την περαιτέρω απαξίωση. Όπως αναμενόταν όλοι υπερθεματισαν σε ..ευχές και ψηφίσματα εκτός του Γιάννη Απατσιδη που έβαλε παλι το θέμα στην πραγματική του διάσταση.

- ένα άλλο πάλι ψήφισμα  ,αυτή τη φορά για τους ομολογιουχους, ο Απατσιδης πάλι έδωσε ρεσιταλ ορθολογισμού.

- Όπως εύστοχα παρατήρησε πάλι ο Απατσιδης, , σήμερα είχαμε και την πρώτη αντιπαράθεση Σπυριδη - Δημάρχου. ! Κάλιο αργά παρά ποτέ.

-Τα έργα που πολλαπλός εξαγγείλει ο δήμαρχος για πεζοδρομια και αναπλασεις προκάλεσαν σωστά την αντίδραση μέρους της αντιπολίτευσης. Εννοείται όχι των κ. Γκιονογλου και την παρέα του. Πρεπει να τελειωνουμε ως χωρα με τα πεζοδρομια και τις αναπλασεις.

-Περίσσιο θράσος από τους εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου που δεν σεβάστηκαν το Δημοτικο Συμβούλιο οταν σταμάτησε να μιλάει οταν ο δημαρχος πηγε τουαλετα. Κατα τα αλλα το θεμα που εβαλε ο συλλογος ηταν χωρις ιδιαιτερο ενδιαφέρον, φανηκε ως εντελώς παιδαριώδες. Για άλλη μια φορα απεδειξε το συγκρινόμενο ΔΣ του συλλόγου οτι  ειναι επικίνδυνοιγια τον τοπo....

Το όλο φαιδρό σκηνικό της βραδιάς συμπληρώθηκε τέλεια από την παρουσία του κ. Γατοπουλου !

Αυτά για την ώρα, ισως επανέλθω.





No comments: