Friday, December 14, 2012

25 χρόνια φίλοι και συμπαίκτες!





 Γεννηθήκαν και οι δυο πριν σχεδόν 40 χρόνια, το 1973 στη Μελίκη. Ο Δημήτρης Τσάκαλος και ο Σάκης Παπάζογλου από πολύ μικροί ξεχώριζαν για  το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο. Ο Δημήτρης (ή ¨Μαικ¨ όπως τον λένε οι φίλοι του) ήταν το αστέρι της τάξης του πρώτου δημοτικού Μελίκης και ο Σάκης του δευτέρου. Στις αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων των τάξεων τους, συγκέντρωναν όλα  τα βλέμματα .

 Μόλις τέλειωσαν το δημοτικό γράφτηκαν και οι δύο στα ¨τσικό¨ (όπως λεγόταν τότε τα παιδικά τμήματα) του Φιλίππου, όπου βεβαία ξεχώρισαν με την μια .Ο μεν Μάϊκ για την απίστευτη ταχύτητα και την τεχνική του, ο δε Σάκης για την δύναμη και το άλμα του, στοιχεία που τα διατηρούν ακόμη θα έλεγε κάνεις αναλλοίωτα πάρα το πέρασμα τόσων χρόνων.

 Φέτος που ο Σάκης επέστρεψε για να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του βρήκε να τον περιμένει εκεί ο καλός του φίλος Δημήτρης ο όποιος επέστρεψε ήδη από πέρυσι και βοήθησε τα μέγιστα στην εξαιρετική αήττητη πορεία της ομάδας του Φιλίππου.

 Έτσι λοιπόν ο κατά σχεδόν δέκα χρόνια νεότερος σε ηλικία προπονητής του Φιλίππου αλλά και συμπαίκτης τους Γιώργος Ντάμτσιος βρήκε στην ομάδα δυο ποδοσφαιριστές που με την γνώση την εμπειρία τους, αλλά και την διάθεση που δείχνουν στις προπονήσεις αποτελούν ένα καλό εργαλείο για την ομάδα.
Ευχόμαστε τους δυο αυτούς ¨γερόλυκους¨ να συνεχίσουν για χρόνια ακόμη να αποτελούν πρότυπο αθλητή για τους νεότερους, στον δε Σάκη να παίξει συμπαίκτης με τον γιο του Ευθύμη που διακρίνετε και αυτός στο προπαιδικό τμήμα της ακαδημίας του Φιλίππου !

No comments: