Wednesday, August 22, 2007

Δήλωση του Δημήτρη Μούρνου υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ


Φίλες και Φίλοι συν-Ημαθιώτες,
Αισθάνομαι ως ιδιαίτερη την τιμή και μεγάλη την ευθύνη, της επιλογής μου, από το ΠΑΣΟΚ, ως υποψήφιου Βουλευτή Ημαθίας, στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ, με όλες μου τις δυνάμεις στο κάλεσμα, που προϋποθέτει την προσήλωση στον σκοπό της άδολης εκπροσώπησης των συμφερόντων των Ημαθιωτών και της πατρίδας.
Μαζί με τους συνυποψηφίους μου της παράταξης, θεωρώ ότι διεξάγουμε τον υπέροχο αγώνα, με σκοπό την νέα αλλαγή στις σχέσεις του πολίτη με την εξουσία, με ταυτόχρονη απαλλαγή από τα δεσμά μιας αδιέξοδης και αναποτελεσματικής διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ.
Κι ακόμα ,για την αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους και του διεθνούς κύρους της χώρας, για τη διαφάνεια και ένα νέο ήθος στην πολιτική, για τη νεολαία και τους μη προνομιούχους
Στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου, θα έχουμε τις ευκαιρίες της επαφής για την ανάλυση των θέσεών μας πάνω στα ζητήματα που ασφυκτικά πιέζουν την καθημερινότητα του πολίτη καθώς και στα μεγάλα, διαρκή ,άλυτα και συσσωρευμένα προβλήματα που στοιχειώνουν την Ημαθία, που πρέπει να μπούν στο επίκεντρο της συζήτησης.
Στην προσωπική μου προσπάθεια, προσδοκώ ότι θα σας βρω συμπαραστάτες και αρωγούς, πολύτιμους συνεργάτες και Ενεργούς Πολίτες.
Ο Αγώνας μόλις αρχίζει. Και είναι αγώνας κοπιώδης και Καλός.

Δημήτρης Μούρνος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ημαθίας

No comments: