Sunday, September 8, 2013

Σιγά μην πληρώσουμε εφορία για να ακούσουμε τον Ρέμο μας, γεροσακάτη Σόιμπλε!




Η Ελλάδα ανθίσταται. Του ηρωικού ελληνικού γένος ως γνωστών ο τράχηλος ουδέν ζυγό δεν υπομένει, πόσο μάλλον τον ξένων κατακτητών που προσπαθούν να μας εξαφανίσουν ως έθνος,  σε συνεργασία με τους ντόπιους πράκτορες  συνεργάτες τους.

 Όσο λοιπόν και να προσπαθούν οι διαφορές Μέρκελ να μας κάνοχώρ , δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα, ο αθάνατος ελληνικός …θα βρει σίγουρα τον τρόπο να επιβιώσει
 Απόψε στην πόλη μας ο ηρωικός τραγουδιστής Α.Ρέμος που πρώτος κήρυξε τον πόλεμο εναντία των κατακτητών, δίνει συναυλία. Μια συναυλία προγραμματισμένη από πολύ καιρό, που όμως ψιθυριζόταν έντονα ότι μπορεί να αναβληθεί αφού κατοχικές δυνάμεις σχεδιάζουν σύμφωνα με πληροφορίες να την χαλάσουν, κάνοντας φορολογικούς ελέγχους. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και σε λίγη ώρα ο μέγας Έλλην θα δώσει κανονικά την παράσταση του.

Τι έγινε όμως και κάνεις δεν φοβήθηκε την εφορία σήμερα;

Ένα πολύ απλό αλλά έξυπνο κόλπο . Την συναυλία δεν την διοργανώνει η δημοτική επιχείρηση αλλά κάποιος αθλητικός σύλλογος με το εμβληματικό και ευφάνταστο όνομα Ζέφυρος.

 Ως γνωστών κάθε σύλλογος δικαιούται να κάνει συναυλίες χωρίς να  κόβει αποδείξεις!!!

Το εισιτήριο της φωτογραφίας το προμηθευτήκαμε από το σταντ που έστησε η δημοτική επιχείρηση σε κεντρικό σημείο της πόλης για να πουλάει τα εισιτήρια του…Ζέφυρου.

 Αθάνατη ελληνική πονηρία….





No comments: