Thursday, December 16, 2010

Χειρότερα δεν γίνεται.


Θεωρώ την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον ξυλοδαρμό του κ. Χατζηδάκη μαύρη στιγμή στην ιστορία του κόμματος αλλά και της χώρας γενικότερα. Η απόλυτη ταύτιση της με τον λαϊκισμό και την συνωμοσιολογια των αριστερών οδηγεί την πολιτική αντιπαράθεση σε δρόμους επικίνδυνους και δεν μπορει ναρα να μας γεμιζει θλίψη. μεγαλύτερη ίσως από αυτόν κάθε αυτό τον ξυλοδαρμό.

Η ανακοίνωση της Νεας Δημοκρατίας είναι η εξής:

«Ο προπηλακισμός κάθε προσώπου, οποτεδήποτε και αν γίνει, είναι απαράδεκτος και καταδικαστέος.
Σήμερα όμως, ο προπηλακισμός Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω. Υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες.
Φαίνεται πως το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και έχει καταγγείλει ότι το πρόσφατο νομοθέτημά της οδηγεί σε «εργασιακό Μεσαίωνα», έχει ενοχλήσει πολλούς.
Όσοι πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει έστω και ένα χιλιοστό πίσω από τη γραμμή αυτή, κάνουν μεγάλο λάθος.Παραμένουμε αμετακίνητοι κατά του Μνημονίου και επιμένουμε, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στην προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών».

3 comments:

Kος Μηδενικός said...

Το ζήσαμε κι αυτό! Η ΝΔ σε ρόλο του ΚΚΕ και ο Χατζηδάκης το σύγχρονο σύμβολο της προβοκατόρικης προπαγάνδας. Βρε άντε μου στο δ...!!

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ said...

Παλαιά τέχνη τους κόσκινο! Ανεξαρτήτως αρχηγού.
Έχουν "μούρη" και μιλάνε ακόμα....

Nikos Lioliopoulos said...

Τι μένει αραγε ακομα θα ζησουμε φιλε μηδενικε;
Πανικο,
οχι ανεξαρτητος αρχηγου. Επιμενω οτι με την Ντορα τα πραγματτα δεν θα ειχαν φτασει ποτε σε αυτο το σημειο για το κομμα της ΝΔ.