Wednesday, July 1, 2009

Κλειστό λόγω ...Twitter!




Προσπάθησα με πολύ κόπο να αντισταθώ στη γοητεία των νέων μέσων κοινωνικής δικτύωσης οπως ειναι το twitter , facebook Badoo, Friedfeed,myspace και αλλά, στην αρχή τα κατάφερα , τώρα όμως όχι. Με έχουν κερδίσει πλέον ολοκληρωτικά.

Κάνοντας ένα βιαστικό φλας-μπακ στις αναρτήσεις μου, όπως συχνά μ` αρέσει να κάνω, διαπίστωσα ότι το μπλοκ, από προσωπικός χώρος όπου δημιούργησα για να παρουσιάζω κάποιες θέσεις μου κυρίως για την πολιτική στον τόπο μου, και αλλά ενδιαφέροντα μου, με τον καιρό εξελίχθητε σε κάτι περισσότερο.

Με αποκορύφωμα το καλοκαίρι του 2008 το μπλοκ μου αποτέλεσε για μένα όχημα εξόδου στον κόσμο, όπου μέσα από κείμενα και σχόλια αλλά και αλληλεπιδράσεις σε προσωπικό επίπεδο με άλλους Μπλογγερ, εξερεύνησα πτυχές του εαυτού μου που δεν είχα έως τότε ανακαλύψει

Το μπλοκ μου ήταν το εργαλείο με το όποιο επικοινώνησα με πολύ κόσμο, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, μια εμπειρία που για μένα ήταν πολύ σημαντική. Οπως έχω γράψει και αλλού «πήρα ζωή» μέσα από αυτές τις γραμμές.

Νομίζω όμως ότι φαίνεται πως φτάνουμε στο τέλος ενός κύκλου.

Το τελευταίο διάστημα την ανάγκη μου αυτή για ανθρωπινή επικοινωνία στον διαδικτυακό χώρο ,την καλύπτουν αλλά μέσα .

Μέσω του facebook αλλά και του twitter, επικοινωνώ πολύ ευχαρίστα και δημιουργικά με ανθρώπους που έχουμε τα ιδία ενδιαφέροντα , ενώ εξωτερικεύω επιθυμίες και συναισθήματα άμεσα, απλά και λιτά.

Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι σαν το μπλογκ, αλλα το να γράφω μεγάλα κείμενα και να διαβάζω επίσης με κουράζει αφάνταστα τον τελευταίο καιρό. Ίσως είναι παροδικό, είναι όμως η αλήθεια και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας

Για το επόμενο χρονικό διάστημα πιθανότατα λόγω και της αγροτικής μου δουλειάς, να μην γράψω κάτι καινούριο εδώ. Τις σκέψεις μου και τις απόψεις μου θα τις μεταφέρω από τα αλλά μέσα.

Ως τότε υπόσχομαι να διαβάζω όσες περισσότερες από τις αναρτήσεις σας μπορώ και να σχολιάζω.

Επίσης θα ήθελα όποιος φίλος από εδώ, έχει λογαριασμό σε άλλο μέσο από αυτά που ανέφερα, να με ενημερώσει για να είμαστε σε επαφή. Ελπίζω να δω τους περισσότερους εκεί και να μη μου λείψετε.

Στους υπόλοιπους φίλους εύχομαι. Καλό καλοκαίρι.



Υ.Γ.

Λίγο άσχετο

, αλλά για το θέμα της "θηλυκοποίησης" που πιθανώς να διαβάσετε σε γειτονικό μου μπλογκ δεν θα απαντήσω για την ώρα.

Διατηρώ για τον εαυτό μου το δικαίωμα να λέω ΠΑΝΤΑ ανοιχτά αυτό που σκέπτομαι και ορκίζομαι να μη ξανάπέσω ΠΟΤΕ τόσο « χαμηλά» ...

13 comments:

Adamantia said...

Θα έλεγα ότι είμαι σε παρόμοια φάση γιατί όντως το φατσα είναι πιο άμεσο και διασκεδαστικό και οι ανθρωποι αισθανονται πιο ανετα να γραψουν οτι τους κατεβει χωρίς στήσιμο (που εχουν τα σχολια στα μπλογκ καμμια φορα)
Οποτε θα τα λεμε εκει!
Καλημέρα!

VAD said...

Την προδοσίαν πολλοί ηγάπησαν,
τον προδότην ουδείς:)))

Καλό μήναααα...

Nikos Lioliopoulos said...

Αντα,
Το ¨φατσα¨; Καλο!
Ειναι αληθεια οτι πολλές φορές τα σχόλια εδω είναι επιτηδευμένα. Οφειλω να ομολογήσω, τωρα που φευγω, πως ειναι φορες που σχολίασα μονο και μονο να δείξω οτι εχω διαβάσει το κείμενο, ή ακόμη και ωσ υποχρέωση απέναντι στους αναγνώστες των δικών μου κειμένων.
Θα τα λέμε απο εκει λοιπον...

Βασιλη,
ειναι πολλ τα λεφτα Αρη! ;)
Δεν απαρνούμαι το μπλογκ, ουτε θα μείωνα ποτε την μεγάλη αξια που εχει για μενα προσωπικά, αλλά ειπα να κανω μια διακοπη για λιγακι, μιας που ειναι και η δουλεια μου τετοια...
Οποτε...αγάπα με και ως προδότη!
Καλο μήνα πατρίδα!

thamnos said...

σωστός ο Νίκος! :)αφού σου αρέσει, γιατό όχι.

Καλό καλοκαίρι.

korinoskilo said...

ετσι ειναι ... οποιος δεν το κανει στα ,,νιατα του,, το κανει στα ,,γεραματα,, ...

θελω να πω οτι εμεις που αρχισαμε αντιστροφα... βαρεθικαμε την αμεσοτητα και την μαλακια των σαιτ αυτον και το ριξαμε λιγο στο χαλαρο ...... γι αυτο και μιλαμε οχι στιμενα αλλα οπως μιλαμε κανονικα... οπως μαθαμε να μιλαμε αμεσα με κοσμο :)

ελπιζω να αλλαξετε τροπο ... και να γυρισετε στα μπλοκ με οχι στημενα σχολια... αλλα αυθορμιτα οπως ειναι και η αμεση επικοινωνια :)


καλη συνεχεια να εχεις :))

marianaonice said...

Νίκο κανείς μας δεν έχει κάνει συμβόλαιο εδώ μεσα!
Βρισκόμαστε και εδώ και αλλού!
Εγώ προς το παρόν μόνο στο face book ξέρω λίγο να επικοινωνώ, τα άλλα που λες κάπου μου έστειλαν, κάπου δοκίμασα να συνδεθώ αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, τα παράτησα!
χαχαχα!!
Σαφώς και θα βρισκόμαστε! Εγώ δηλαδή θα έρχομαι να σε βρίσκω εκεί που τα λέμε καμιά φορά και πολύ μ' αρέσει!
Φιλιά και να περνάς καλά εσύ με τον εαυτό σου! Αυτό έχει σημασία στη ζωή μας!!
:)))

Ασκαρδαμυκτί said...

Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο επικοινωνίας που τον εκφράζει, τον γεμίζει και τον ικανοποιεί.
Πάντως, εμείς θα σε περιμένουμε...

Σοφία said...

Δεν ασχολούμαι με Facebook και Twitter παρά μόνο για να κρατήσω επαφή με πολύ κοντινούς προσωπικούς φίλους, οπότε ραντεβού εδώ όταν επιστρέψεις! Εύχομαι καλές καλοκαιρινές εργασίες.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Νίκο μου καλησπέρα!
Δεν είναι καθόλου κακό και μην απολογείσαι το ότι βρήκες πιο εύκολα και λειτουργικά τα άλλα μέσα.
΄Εχω κι' εγώ, κατοπιν προσκλήσεως, εγγρσφεί στο facebook, μα ποτέ δεν το λειτούργησα γιατί δεν το βρήκα ενδιαφέρον, τουλάχιστον όχι τόσο όσο το μπλογκ.
Καλά και ευχάριστα να περνάς,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

VAD said...

Καλείσθε εις το ιστολόγιόν μας δι'υπόθεσίν σας,ένδυμα επίσημον!

patsiouri said...

Με κάλυψε η Μαριάννα!
Σε περιμένουμε πάντως, γιατίε γώ προσωπικά δε σκαμπάζω γρι ούτε από φατσοβιβλίο ούτε από τουίτερ...
Προς το παρόν καλό καλοκαίρι!!!

Nikos Lioliopoulos said...

Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου .Μου λείπετε ήδη πολύ, αλλά δεν με βλέπω να επιστρέφω πριν τον χειμώνα.
Καλό καλοκαιράκι να έχετε κ να είστε όλοι καλά....

Ταχυδρόμος! said...

Καλημέρα! Δεν μπορείδεν μπορεί κάπου θα συναντηθούμε!