Monday, April 7, 2008

Για το ντοπάρισμα των 11 αναζητήστε το κράτος!Παραθέτω το κεντρικό άρθρο της πολύ καλής αθλητικής εφημερίδας sportday , με την υπογραφή του γνωστού δημοσιογράφου Φ.Σιρύγου, ώς αφορμή για προβληματισμό :
Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, μιλώντας σε εκδήλωση του ιδρύματος Λεβέντη, που έγινε στο Μουσείο Μπενάκη και είχε ως θέμα της την Ολυμπιακή προετοιμασία, το είχα πει ξεκάθαρα: «Ενα μεγάλο μέρος των χρημάτων που δίνει η πολιτεία σε αθλητικές ομοσπονδίες καταλήγει σε ομαδικά προγράμματα ντόπινγκ»!

Η τοποθέτησή μου προκάλεσε τη δυσφορία του κοινού, που απαρτιζόταν κυρίως από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, γονείς, παράγοντες του αθλητισμού και της ΕΟΕ, στελέχη του ιδρύματος, αλλά και τον υπουργό Πολιτισμού, Μ. Λιάπη. Επιπλέον είχε αποτέλεσμα την έκρηξη του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Β. Σεβαστή, και του πρωταθλητή του στίβου Π. Ιακωβάκη, που βρίσκονταν στο πάνελ, διότι προφανώς θεώρησαν ότι ο ισχυρισμός μου στρεφόταν εναντίον του ΣΕΓΑΣ και των αθλητών του.

Διαβάστε τη συνέχεια εδω

10 comments:

tractatus said...

Και φυσικά και ο αθλητισμός είναι πολιτική. Να δούμε, λοιπόν ποιοί ωφελήθηκαν και να τους πετάξουμε στη θάλασσα μιά και καλή!!
Στο προηγούμενο post μου έχεις πάρει απάντηση αν σε ενδιαφέρει η συζήτηση...εγω πάντως άλλαξα post.

Nikos.Lioliopoulos said...

Φυσικά και το είδα .Ευχαριστώ για την υπεράσπιση Ελένη. Πολύ ωραίο το επόμενο πόστ σου. Ιδη μου περάσαν πολλά απο το μυαλό π.χ αναρωτήθηκα γιατί να αγαπάμε τόσο τον τόπο μας, όταν μάλιστα μαζί με τις καλές αναμνήσεις μας άφησε και ένα σωρό ανοιχτές πληγές, και πολλά άλλα. ¨ομως δεν θα μπορέσω να στείλω σχόλιο σύντομα.
Θα λείψω για δυο μέρες στο σπίτι της γυναίκας μου στη Χαλκιδική και για αυτό θα αργήσουμε λιγάκι να τα πούμε. Εχουμε βλέπεις το θλιβερό προνόμιο να ζούμε χώρια, λόγω διαφορετικών επαγγελμάτων. Το σίγουρο είναι οτι θα μου λείψετε.

αντωνης said...

Νικο, καλα να περασεις κει που θα πας.
:)))

tractatus said...

Νίκο να περάσεις καλά στην όμορφη Χαλκιδική ...όσο για τον τόπο μας που μας πληγώνει...αυτή είναι παλιά ασθένεια και τη πληγή και η αγάπη. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς αφού αγαπάμε αυτόν τον τόπο και μας πληγώνει να τον βλέπουμε όπως τώρα με τους ντοπέ αθλητές...γιατί εξακολουθούμε να το κάνουμε; Είναι ένα ερώτημα.
Πάντως η εξήγηση στον σχολιαστή ήταν σε εξαιρετικό μέτρο...το μέτρο της φύσης.... Σε συγχαίρω. Χωρίς κορώνες, χωρίς 'μαγκιές' χωρίς παρεξηγήσεις κι επιθέσεις. και η απάντηση, καλή ήταν θα έλεγα και ειλικρινής. Tα σχόλιά σου στην επάνοδο ανάλογα με το post.:)))

Nikos.Lioliopoulos said...
This comment has been removed by the author.
Nikos.Lioliopoulos said...

Νικος is back! μετά τη χαλκιδική ήρθαν όλα μαζεμένα δημοτικό συμβούλιο δύο Δ.Σ. σωματείου τευτλοεξαγωγέων , και σαν να μη φταναν Αυτα επι δυο μέρες κομμένο το ιντερνετ στο χωριό μας. Και μη χειρότερο. . Πεντε μέρες χωρίς ίντερνετ! πώς ζούσαμε παλιά?Ευχαριστώ για τα σχόλια.Keep walking...

tractatus said...

Νίκο, τώρα που έχεις γνωριστεί και με τους άλλους συνομιλητές...θα έχουμε πολλά να πούμε. Πάντως ο σχολιαστής σου έχει απαντήσει στο blog του στο προηγούμενο post...:0

Nikos.Lioliopoulos said...
This comment has been removed by the author.
Nikos.Lioliopoulos said...

Ευχαριστώ Ελένη,
στον σχολιαστη μόλις απάντησα, δες το και αν θες πές μου τη γνώμη σου είτε εκεί είτε εδώ.
http://taanapoda.blogspot.com/2008/03/brahms.html

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色