Wednesday, March 14, 2007

Δημοτικό Συμβούλιο ,Δευτέρα 12-3-07


Πρόχειρες σημειώσεις μου από τη συνεδρίαση.

Έγινε η πρώτη δειγματοληψία νερού στο δήμο με πολύ καλά αποτελέσματα, ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Ντοβας. Όταν όμως την επομένη πήραμε τα αποτελέσματα στα χέρια μας ανακαλύψαμε ότι τα αποτελέσματα είναι πανομοιότυπα σε κάθε χωριό του δήμου! Εξηγήσεις έπονται.

Έντονη ανησυχία από πολλά μέλη του συμβουλίου για τους σεισμούς και τη λειψυδρία ,έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες διαβεβαιώνει ο Δήμαρχος.

Πρόταση μου για δημιουργία ιστοσελίδας του δήμου έγινε αποδεκτή, ενώ σε ερώτηση μου για την ανακύκλωση των υλικών συσκευασίας των φυτοφαρμάκων και όχι κάψιμο απαντήθηκε ότι το κάψιμο επιβάλετε από κοινοτική οδηγία.

Εκπρόσωποι του Δήμου στις εκλογές της ΤΕΔΚ θα είναι Καρέλης(δημαρχος)Τζουνόπουλος Ντόβας Μουσενικας Κωστοπουλος Αργ .και Χαλκίδης από τη συμπολίτευση,Θεοδορακόπουλος Τζαφερης και Βενιόπουλος αντιπολίτευση.

Τα μόνα νόμιμα αμμορυχία είναι δύο στην Κυψέλη και ένα στον Π. Πρόδρομο!

Τα τέλη Υδρευσης θα καταβάλλονται στην νέα διαδημοτική επιχείρηση Βεργίνας- Μελίκης η οποία θα προβεί σε προσλήψεις .Ο μοναδικός υπάλληλος μέχρι σήμερα της ΔΕΥΑΜΒ όπως ονομάζεται, είναι ο Κ.Παυλοπουλος πρώην ποδοσφαιριστής και γαμπρός του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ισαάκ Χαλκίδη!

No comments: